Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem kívánja velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Daniel1999 kérdése:

Miért nem kívánja velem a szeretkezést?!

Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátnőmmel egy másfél hónapja vagyunk együtt körülbelül, tudom ami nem sok, de viszont egyre kevesebbet szexelunk… vagyis van olyan hét hogy egyáltalán nem történik semmi… és mikor kérdem tőle hogy miért nem akarja mert látom rajta hogy nem kívánja, az a válasz hogy én csak úgy egyből neki fogok, mert nem vagyok cuki előtte és nem cukiskodok…legyszives adjatok egy kézzel fogható választ mert én nem értem ezt a cukiság dumát… vagy az os lehet hogy meg kapja mástól és tőlem már nem kívánja… ez is fent all! Előre is köszönöm!

2022. márc. 28. 07:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%

Én is utáltam, amikor az exem a semmiből, mondjuk mikor valami dolgom lett volna, vagy éppen valamit csináltam, odajött és csak így mondta, hogy szexeljünk. Nem tudom mit gondolt, majd félredobom, ami a kezemben van aztán levetkőzök?

Lehet, hogy az a baj, hogy nem passzol oda a dolog. Arra rá kell hangolódni stb. A nőknek az előjáték már korábban elkezdődik. Már ott, ahogy előtte beszélsz hozzá. Átkarolod, megsimogatod, stb.

Ha csak úgy be akarod rakni, mert éppen áll, neki meg teljesen más jár a fejében, na úgy nem fog menni.

2022. márc. 28. 07:31
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Az udvarlást hiányolja. Dicsérgesd előtte, bókolj neki, mondd, hogy mennyire kívánod, csókolgasd, stb...
2022. márc. 28. 07:32
 3/22 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Bújni szoktál hozzá/ölelgetni, puszilgatni szoktad? Felvezetés szokott lenni a részedről? Ki szoktad mutatni, hogy szereted? :))) Valószínűleg az érzelmi részt hiányolja.
2022. márc. 28. 07:34
 4/22 anonim ***** válasza:
96%
Nem csak ra kell vetned magad azt benyomni neki. Ertem en te pasi vagy nalatok igy is mukodik,de a noknel altalaban nem.
2022. márc. 28. 07:45
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Na ez velem is előfordult. Finoman kozelitsd meg, kell a csók, nyakra csok, sok simi.
2022. márc. 28. 08:43
 6/22 anonim ***** válasza:
78%
Szar vagy a szexben! Bocs. De ha egy pasi jó az ágyban,akkor a nő nem mond nemet.
2022. márc. 28. 09:32
 7/22 anonim ***** válasza:
82%
Elég béna vagy ha nem tudod , nem egyből becsapod a virslit. A nőknek fontos az érintés , simogatni,ölelgetni kell az előjáték meg azért hogy is izgalmi állapotba kerüljön.. Mennyi vagy 16 éves, hogy ennyire nem vágod?? Utána megy a hiszti miért van idősebb faxival..
2022. márc. 28. 09:34
 8/22 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó elárulom 35 éves nò vagyok,a korosztályomban lévő férfiak se nagyon vágják ezt!
2022. márc. 28. 09:36
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom te hogyan próbálsz szexelni, de valóban a nőknél ez máshogy van.

Egy férfinek ha szereti a barátnőjét és kívánatosnak tartja, meglátja pl.: meztelenül, simán feláll a szerszám.

Egy nő (többnyire) nem fog attól beizgulni, mert meglátja a pasit meztelenül (most ez csak egy példa). Nincs ezzel baj, csak mások vagyunk és ezt figyelembe kell venni.

Egy nőnél valóban nem ott kezdődik a szex, hogy "na akkor tedd be".

Eleve kell hozzá egy hangulat (rosszkedvűen senki nem akar szexelni), egy ölelés, puszik, eleinte nem is feltétlen szexelési szándékkal, hanem csak úgy. Csók, simogatás ez sem feltétlen erotikus. Ráhangolódás, ha úgy tetszik az előjáték előjátéka. Majd előjáték. Majd konkrétan az aktus.

Nyilván ez a "forgatókönyv" sem áll fenn mindig és persze vannak nők akik nem igénylik a kedveskedést, bújást úgy általában de a barátnődet neked kell ismerned.

Ha egyébként úgy általában vannak csókok, ölelések, egy-egy random simi a karon, azaz ilyen törődés, szex nélkül, akkor a szexhez is több kedve lesz.

2022. márc. 28. 09:38
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Romantika, törődés, ráfigyelés, akár aktus nélkül.
2022. márc. 28. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!