Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem kívánja szexet....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem kívánja szexet. Azt mondja hogy fáradt és sokat idegeskedik amiatt. Jó ha heti 2szer szeretkezünk! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2és fél éve vagyunk együtt.Régen soha nem volt ilyen.Bárhol,bármikor csináltuk. 5hónapja költöztünk össze.Eleinte minden rendben volt.Most azt mondja folyton hogy sokat dolgozik,ideges és keveset pihen.Mit csináljak? Ha probálkozok nagy nehezen néha ráveszem, de áltaalában elhárít.Ha hétvégén pihen,akkor minden rendben és csináljuk.Ha ő akarja akkor mindig van,ha én akkor vagy lesz vagy nem.. Önbizalmam már nem nagyon van. 22 éves fiatal lány vagyok.Többet igényelek és ezt ö is tudja. De mindig ugyanaz a válasz. Kérlek Segitsen valaki!
2013. febr. 12. 15:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk ne nyaggasd, próbálj meg segíteni neki.
2013. febr. 12. 15:14
 2/10 anonim ***** válasza:
heti 2 szerintem nem kevés. Neki most ennyi az igénye. Fáradt embernek leginkább csak aludni van kedve.
2013. febr. 12. 15:14
 3/10 Osynho ***** válasza:
Ezt érdemes lenne megbeszélned vele. Férfiként nem tudom elképzelni, hogy egy lány közeledését többször is elutasítsam. :) A heti 2 meg nagyon kevés lenne nálam, ha egy lakásban élnék a barátnőmmel, minden este egy ágyban feküdnénk, stb... Ha ez már az önbizalmadnak se tesz jót, akkor mindenképpen szóba kell hoznod!
2013. febr. 12. 15:15
 4/10 anonim ***** válasza:
A párod hány éves? A heti 2 normális egy sokat dolgozó, 30-on fölüli embernél.
2013. febr. 12. 15:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előttem szólóval! Én sem utasítanám vissza és a heti 2 az tényleg kevés! Nálam ha van barátnőm minden napos a szex! Amikor csak megkívánja valamelyikünk! Még sosem volt olyan hogy valamelyikünk nemet mondott volna!
2013. febr. 12. 15:24
 6/10 anonim ***** válasza:
hát alexnadra, így jár az aki nem nyeli le....
2013. febr. 12. 15:24
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem nyaggatom egyáltalán. Megértem és megprobálom megbeszélni a dolgokat. Nem az a hisztis fajta vagyok.

De néha még beszélgetni se lehet ,mert elalszik még az alatt is.. értem én hogy fáradt de egy nönek vannak igényei is és ezt szerintem senki nem kérdöjelezheti meg.

2013. febr. 12. 16:25
 8/10 A kérdező kommentje:

"igy jár aki nem nyeli le" kommentet pedig köszönöm de hülyeségekre nincs időm.

A párkapcsolatom fontosabb mint a te rossz poénjaiddal foglalkozzak. Már ne haragudj!

2013. febr. 12. 16:27
 9/10 anonim ***** válasza:
A heti 2 normális, főleg dolgozó, estére kimerülő embereknél. Keress te is munkát.
2013. febr. 12. 18:45
 10/10 A kérdező kommentje:

Én is dolgozom, csak nem annyit mint a párom. sokkal kevesebbet. Folyamatosan probálom lefoglalni magam hogy én is elfáradjak, mellékállást is keresek, de semmi..

Köszönöm a válaszokat!

2013. febr. 13. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!