Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem kívánja velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Daniel1999 kérdése:

Miért nem kívánja velem a szeretkezést?!

Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátnőmmel egy másfél hónapja vagyunk együtt körülbelül, tudom ami nem sok, de viszont egyre kevesebbet szexelunk… vagyis van olyan hét hogy egyáltalán nem történik semmi… és mikor kérdem tőle hogy miért nem akarja mert látom rajta hogy nem kívánja, az a válasz hogy én csak úgy egyből neki fogok, mert nem vagyok cuki előtte és nem cukiskodok…legyszives adjatok egy kézzel fogható választ mert én nem értem ezt a cukiság dumát… vagy az os lehet hogy meg kapja mástól és tőlem már nem kívánja… ez is fent all! Előre is köszönöm!

2022. márc. 28. 07:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
52%
A férfiak már csak ilyenek, alapból több a nemi vágyuk mint egy nőnek, olyankor hagyd ne nyaggasd csináld akkor ha lesz kedve, nekem nincs barátom de én utálnám ha minden héten le kéne feküdnöm vele mi ez már? Nem vagyok én senki k.. Beszélgessünk, programokra menjünk, stb. Nem csak a szex van a világon.
2022. ápr. 6. 21:22
 22/22 anonim ***** válasza:
73%
#21 Ez igaz, minden masra viszont ott vannak a baratok...
2022. ápr. 6. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!