Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a párom gyakrabban kívánja a szexet?

Figyelt kérdés

A párommal (31 éves) 4 hónapja vagyunk együtt. Minden szép és jó, csak egyetlenegy, nem is olyan elhanyagolható probléma van a kapcsolatunkban: sokkal kisebb a szexuális étvágya, mint nekem. A munkánk miatt egyelőre csak hétvégente tudunk találkozni, én igényelném, hogy legalább akkor minden alkalommal szeretkezzünk, de neki bőségesen elég volna 2-3-4 hetente... Eddig ahány férfival kerültem kapcsolatba, olyan nem volt, hogy ő ne kívánt volna, ha nekem olyanom volt, akár napi többször is, én imádom a szexet és szükségem van rá, de ő egyszerűen annyira művészlélek, hogy mint mondta: "nekem ahhoz olyan lelkiállapot kell". Nem bírom így, nekem szükségem volna a szexre a párommal, akit szeretek, már a munkatársaim is megjegyezték, hogy teljesen ki vagyok fordulva önmagamból... A maszti nem elég, én ŐT kívánom, vele akarok együtt lenni, és úgy gondolom, hogy ez nem olyan nagy igény... Velem lehet a baj, hogy elutasít? Mit tegyek, hogy megjöjjön az étvágya?

egy kétségbeesett, szexéhes, lassan a bediliző 23 éves lány

2012. szept. 26. 11:43
1 2
 1/11 ediZeJ ***** válasza:
Ha nem vagy csúnya, már pedig szerintem nem, és szeret a párod, akkor nem tudom. Lehet ő 31 éves ha szeret téged nagyon és csak hétvégente tudtok találkozni, akkor ez 1 kicsit gyanús. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de nem lehet hogy van valaki más is a képben? "olyan lelkiállapot kell" ezt sem hallottam még... 20/F
2012. szept. 26. 11:47
 2/11 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nincs képben más, ez 100%.
2012. szept. 26. 11:50
 3/11 ediZeJ ***** válasza:
Akkor viszont mond meg neki, hogy "Drágám csak hetente találkozunk te 31 éves vagy én 23 és én azért eléggé benne vagyok a kívánom a dolgokat korban, szóval ha csak 2 napot vagyunk is együtt de azért elégítsük már ki egymást vágyait". Valami ilyesmit.
2012. szept. 26. 11:52
 4/11 A kérdező kommentje:
Mondhatok én neki bármit :( Mindig megígéri, hogy majd legközelebb kielégít, de valahogy alig-alig kerül rá sor :( Ha rámászok, úgy sem jó, ha megpróbálom elcsábítani, úgy sem jó, ha könyörgök, akkor kötelességtudatból eljuttat a csúcsra kézzel-szájjal, de nem engedi, hogy viszonozzam :(
2012. szept. 26. 11:58
 5/11 ediZeJ ***** válasza:

Ha azt mondod, hogy nincs más akkor nem lehet, hogy már nem szeret? Tudom hogy abszurd de most mi másra gondolhat az ember? Gondold végig:

- Hétvégente találkoztok csak

- "Nekem ahhoz olyan lelkiállapot kell..."

- Csak kötelességtudatból teszi meg neked.

- Ha nincs senkije, akkor lehet hogy már nem szeret.

Elég abszurd, de most mi más értelmes lehetőséget tudnál felhozni? Egy egészséges kapcsolatban pl. a ti esetetekben azért ha hétvégente látjátok csak egymást azért ott majdhogynem kötelező a szex.

2012. szept. 26. 12:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Logikusnak tűnik amit mondasz, bár ha nem szeretne, akkor nem lenne velem. Vagy ezt csak én gondolom ilyen egyértelműnek? A megszokásról szó sem lehet még, nagyon friss még a dolog. De már az elejétől kezdve ilyen, csak mindig bíztam benne, hogy majdcsak előtör belőle a vadállat :) Érezteti, hogy szeret, hogy kellek neki, mindig van valami kis meglepije, ölel, csókol, szeretget, a szavaiból is érezni, hogy szeret. Nem értem :(
2012. szept. 26. 12:11
 7/11 anonim ***** válasza:

Tényleg cseppet gyanús a srác. Nem szoktam nagyon negatívkodni, de itt tuti van valami.. Ha nem csal meg és szeret téged, esetleg nem lehet, hogy impotencia problémája van?! Én még erre tudok gondolni, ha a #12:03-as válaszoló szerint lehetséges okokat kizárjuk.

23/L

2012. szept. 26. 12:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is van valami a háttérben... Próbálj meg érdeklődni, hogy miért van ez. Hátha...
2012. szept. 26. 12:13
 9/11 ediZeJ ***** válasza:
A kérdősből ítélve "hogy gyakrabban kívánja a szexet" szerintem az impotencia problémát ki lehet zárni. De azért rákérdezhetnél, hogy még is mi a baja, miért mindig olyan amilyen... Veszteni nem vesztesz vele semmit.
2012. szept. 26. 12:14
 10/11 anonim ***** válasza:

Én nem értek ezekhez az impotencia problémákhoz, nem tudom hogy működnek ezek (szerintem előfordulhat, hogy van mikor épp feláll neki szóval nem olyan komoly impotencia..) de nekem női megérzésem ezt súgja, hogy mégis ez van a háttérben.

Mert ugye a kérdező írja, hogy meglepi mindig a srác, szereti, ölelgeti, sőt néha ki is elégíti de akkor is kézzel-szájjal.. farkát nem használja.. Vagy tényleg van valakije..

Egy ismerősömnek volt egy nála 10 évvel idősebb pasija és több hónap után derült ki, hogy a srácnak már van felesége meg gyereke.. :D de persze nem akarom az ördögöt a falra festeni.

2012. szept. 26. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!