Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem nagyon kívánja a szexet. Milyen ötletetek van, hogy jobban kívánja?
Ha szépen próbálok közeledni,puszilgatni,csókolgatni nem érzi,hogy akarná. Ezt ő is tudja mert beszéltünk a dologról,de nem tudja miért van ez. Azon gondolkodunk,hogy abba hagyja a gyógyszer szedést hátha a hormonok miatt.
Csak normális válaszokat!
Először is, szerintem jobb lenne, ha hormonmentes tabikat szedne.
Másodsorban viszont tedd boldoggá, feltéve, ha eddig nem tetted, és esetleg próbálkozz kicsit rámenősebb lenni szex terén. Úgy értem, hogy kicsit "erőszakosabb", persze ne essen baja, nem úgy értem, hogy bántsd, bár elsőnek kérdezd meg tőle, hogy jó-e neki. Nagyon általánosítva a lányok buknak arra, ha egy fiú/férfi kicsit erőszakosabb etéren, de mégis adja az érzéki partnert.
Remélem tudtam segíteni, sok sikert! :)
17/L
hány éves?
lehet, hogy még nem készült fel igazán. ő magának se tud örömet okozni? ha igen, akkor mondja el, hogy milyen fantáziálásokra teszi/tette. és ne féljen az esetleges "perverzióját" se elmondani!
A jó szexet szerintem minden nő kívánja. Tehát ha tényleg jó veled és minden alkalommal van orgazmusa, akkor jobban fogja kívánni. Ha elsőre nem sikerül, mert te vagy a gyorsabb, akkor kis pihenő után neki kell állni a második felvonásnak. Ha megszokta, hogy megkapja a gyönyört, akkor lesz kedve folytatni. Sőt! Van olyan nő, akinek viszonylag ritkán van kedve elkezdeni, de az első menet neki szinte csak előjáték. Utána kezd beindulni... megállíthatatlanul.
Ha korábban nagyon kívánta, akkor nem a szexszel, hanem a kapcsolattal van baj.
Megy itt az okoskodás, de először mindenképp próbáljátok ki, hogy abbahagyja a hormonális fogamzásgátlót. Akárhány nőt ismerek (nőt!!!) szinte kivétel nélkül mind drasztikus libidócsökkenésről számolt be a tabletta mellékhatásaként.
Abszolút nem biztos, hogy ennek köze van a kapcsolatotok minőségéhez. Ha nem a fogamzásgátló volt a ludas, akkor nekikezdhettek mélyebbre ásni a kapcsolatotokban, de addig se fussatok felesleges köröket. Ha tudtok róla nyíltan beszélgetni, akkor nem hiszem, hogy akkora nagy probléma lenne a kapcsolatotokkal.
Tudunk róla nyíltan beszélni. Lassan 4 éve vagyunk együtt. Vannak kisebb nagyobb zűrök mint általában mindenkinél.
Én is a tabiban bízok,hogy attól van.
Tudtok olyan védekező dolgot a gumin,megszakításon és gyógyszeren kívül ami jó és valakinek bevált?
Köszönöm előre is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!