Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Az asszony nem kívánja szexet!
Én sokszor érzem , hogy szétdurrannak a golyóim !
Két hónapja semmi! 2 éves a fiúnk , mielőtt teherbe esett volna minden nap volt legalább 1 menet!
Egy 2 éves gyerek állati macera ám (egyfelől érthető, h estére nem a szexen jár az esze már).
Próbáljátok meg lepasszolni nagyinak/ barátnőnek és menjetek el együtt valahova, vagy éjszakára aludjon máshol a gyerkőc (vagy ti).
Biztos a feleséged is vágyik rá, de talán túl nagy rajta a nyomás.
hát mikor én otthon voltam az ikreimmel én alig vártam hogy végre ágyba kerüljünk
nem lehet hogy depressziós? próbáld meg elpaterolni (bocsi hogy így írom) a gyerköcöt és küld el a feleséged a baratnőivel kávézni Vagy vásárolni és mire haza ér rendelj valami finom vacsit,terits meg és csinálj romantikus környezetet
nővéremnél ez vált be és szépen fokozatosan mindig egy kicsit vidd a gyereket rokonokhoz hogy kettesben legyetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!