Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a párom gyakrabban kívánja a szexet?
A párommal (31 éves) 4 hónapja vagyunk együtt. Minden szép és jó, csak egyetlenegy, nem is olyan elhanyagolható probléma van a kapcsolatunkban: sokkal kisebb a szexuális étvágya, mint nekem. A munkánk miatt egyelőre csak hétvégente tudunk találkozni, én igényelném, hogy legalább akkor minden alkalommal szeretkezzünk, de neki bőségesen elég volna 2-3-4 hetente... Eddig ahány férfival kerültem kapcsolatba, olyan nem volt, hogy ő ne kívánt volna, ha nekem olyanom volt, akár napi többször is, én imádom a szexet és szükségem van rá, de ő egyszerűen annyira művészlélek, hogy mint mondta: "nekem ahhoz olyan lelkiállapot kell". Nem bírom így, nekem szükségem volna a szexre a párommal, akit szeretek, már a munkatársaim is megjegyezték, hogy teljesen ki vagyok fordulva önmagamból... A maszti nem elég, én ŐT kívánom, vele akarok együtt lenni, és úgy gondolom, hogy ez nem olyan nagy igény... Velem lehet a baj, hogy elutasít? Mit tegyek, hogy megjöjjön az étvágya?
egy kétségbeesett, szexéhes, lassan a bediliző 23 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!