Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jogosan érzem magam rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzem magam rosszul emiatt? Mit lehetne ezzel kezdeni? (Hosszú)

Figyelt kérdés

Van egy kb 3 éve tartó barátságom egy férfivel akivel egy területen dolgozunk, de más cégnél. Tudom, hogy van barátnője, mert facebookon posztolgat is vele meg mondani is szokta. Én ezt tiszteletben is tartom, nem is ismerem a nőt. Viszont ez a férfi kollégám évekkel ezelőtt (mikor még nem volt kapcsolata) bepróbálkozott nálam, de akkor még olyan furcsának tűnt, nem volt meg a szikra. Az utóbbi másfél évben kicsit jobb viszonyban lettünk, jobban megismertem (nálam egyébként is gyakoribb az hogy barátságból alakul ki szerelem), és nem tudom miért de nagyon elkezdett tetszeni. Rengeteg olyan dolgot tett, amit én intimebbnek éreztem, például sokszor hozzáért a kezemhez, megsimította az arcomat, amikor sírtam, akkor azonnal megvigasztalt, jól kezelte a hangulatingadozós időszakomat. Illetve a másik cégtől ő az egyetlen aki évek távlatából is keres folyamatosan, hiába nem jött nekünk össze a kapcsolat 3 éve. Viszont párszor szerintem túllőtt a célon. Amikor kettesben vagyunk nálam, akkor néha olyan szinten a közelembe jön, hogy érzem az ajkamon a leheletét. Én elég gátlásos vagyok, nehéz oldódnom, nem akarok kapcsolatromboló lenni, hiába kívánom egyfolytában, nem mászok rá. Ezt nem először játszotta el, és minél többször volt éreztem hogy annál nehezebb ellenállni. Meg valahol úgy éreztem azért teszi, mert gond van a kapcsolatában, lehet, velem akar lenni, és ha nyitnék felé,akkor lehetne több. Ő sem csókolt meg sose de én se őt. Sajnos-és ezt nagyon bánom is-az utóbbi alkalmon nem tudtam már visszafogni magam, rossz kedvem is volt, sajnos volt egy szájra puszi, akkor annyira elfeledkeztem magamról hogy nyelves csókig is akartam menni, akkor eltolta a fejem hogy a barátnőjét szereti, ha 3 évvel korábban történt volna ez, most velem lenne. Nagyon rosszulesett, megalázva éreztem magam. Kicsit ahhoz tudnám hasonlítani, mintha valaki sokáig az oroszlán ketrecénél hibálna egy cafat húst, majd mikor az kitámad a ketrecből, akkor elrohan előle a hússal együtt... rászedve éreztem magam...megbeszéltük utana, hogy ez be lesz fejezve, 2 nap nem telt bele, már kezdte elölről, beszélgetés közben nézi a számat, dicsérgeti a szememet és elég észrevehetően méreget bizonyos helyeken. Flörtölget velem, mikor pedig komolyabbra fordulna a dolog, akkor visszatáncol, hogy rám csak barátként tekint.

Akire barátként tekintünk, azt miért provokáljuk szexuálisan? Legalábbis én ilyet nem teszek a barátaimmal. Lehet, hogy ez neki játék meg próbalgat, de nekem meg az érzelmeimmel játszik. Ezt nagyon aljasnak gondolom, de még ígyse megy az hogy ne írjak neki vissza meg ignoráljam. Egyébként amióta van ez köztünk, jóval többet keres meg többet is szeretne velem találkozni. Nem értem miért. Mit tegyek?

És egyébként ő is egyre jobban engedi el magát, először még a fejem tolta el, múltkor meg azt mondta, hogy nem akarja hogy odavesszen minden a barátnőjével, de azt se hogy én haragudjak, ezért mikor ránk jön, éljük ki nem megcsalás szintjén.

2022. márc. 29. 18:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell magyarázatot keresni miért van a barátnőjével, mert ez egyáltalán nem fontos. Úgy akar mindent beállítani, hogy te csábítottad el és bármi is történik köztetek, ő mossa kezeit,,"nem ígért" neked semmit.

Inkább távolodj el tőle, ő csak játszik veled.

2022. márc. 29. 19:02
 12/13 anonim ***** válasza:

#10 vagyok. jah ez nem tudom lejötte, de azért írtam, hogy ha átérzi, hogy elveszíthet és ez nem lesz így örökké, akkor lehet az ok arra, rájöjjön ez neki a fontosabb.

mert most így kábé az van, hogy biztonságos neki, mert itt várod. nincs ott a veszélye, hogy amikor megúnja a barátnőjét majd itt leszel, addig meg ő szabadon lehet vele.

2022. márc. 29. 19:07
 13/13 anonim ***** válasza:

Fuhh... Barátság férfi és nő között.

Miért engeded meg, hogy felmenjen a lakásodra? Miért ülsz olyan közel hozzá, hogy a szátok 2 mm-re van egymástól?

Nem akarlak elkeseríteni, ha te jöttél volna össze vele 3 éve, akkor most te lennél a barátnője és a másik csajjal csinálná ezt. Te meg otthon ülnél, nem gyanakodnál semmire.

Nem szabad beengedni a kísértést, hidd el. A férfiak mind a mai napig úgy hiszik, hogy ha egy nő beengedi őket a lakásukba, akkor szabad a pálya.

2022. márc. 29. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!