Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik rosszul?
Az egyik kollégám diszkrét kapcsolatot akar kezdeni, hogy ne tudják a kollégák, amit meg is értek, egyelöre nem is kell nagydobra verni semmit
Kitaláltam, hogy menjünk kávézni, úgy, hogy az ö autójával. Hát nem örül az ötletnek, hogy együtt lássanak, megvan az esély, stb
Ok, ezt is megértem. De akkor miért vitt gond nélkül egy másik kolléganömet, mindenki elött bevállalva, hogy együtt mennek el, és mindenki gondolhatott amit akart, épphogy nem érdekelte.
Azt mondta, hogy semmi nincs köztük
Amit nem hiszek, szerintem az jobban bejött neki, ha nem ugyanazt a szöveget mondta neki, mint nekem és van több okom is ezt feltételezni
A) Téged szégyell
B) Nem mások elől kell titkolni, hanem A MÁSIK elől
c) csak dugni akar, de elfogadja, hogy hosszú út vezet oda, hogy bejusson a bugyidba, addig szeretné futtatni a többi projektet/projekteket is.
A másiktól se akarhat többet szerintem, mert foglalt pasi.
Engem nincs miért szégyelljen, mert pontratett csinos nö vagyok
Szard le ezt a kétszínű pasit!
Engem is keresett már ilyen pasi, aki 100-at szédített egyszerre de dugásra jó lettem volna neki.
Fölösleges ilyenekre pazarolnod az idődet, ha semmi komolyat nem akar tőled, higyj nekem!
Ö lohol utánam és igy az az érzésem, hogy vesztek valamit
Kösz amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!