Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan álltok az önmegvalósítá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan álltok az önmegvalósítással a témában?

Figyelt kérdés

Ez csak onnan jutott eszembe, hogy én úgy érzetem soha nem lehetek már szerelmes.

Volt már sok barátnőm, több kapcsolatom, házasságom is... kiégettnek éreztem magam.

Viszont mikor pár hónapja megláttam egy nekem tetsző igazán szép nőt a munkahelyemen, akkor kitaláltam, hogy nem odalépek hozzá és felmondom a szokásost, hanem csak elmentem mellette mosolyogva, amire ő visszamosolygott.

Ez ment hetekig, de direkt nem csináltam ami elvárt, hogy odalépek és meghívom egy kávéra meg ilyenek, majd randi, dugás, mert akkor ő is csak egyé válna a többivel...unalmas semmivé.

Ezért elkezdtem direkt éheztetni magam, hogy érezzek.

Összemosolygások, sőt a kocsimban ülve megvártam amíg kijön a melóhelyről és én csak néztem ahogy megy a buszmegállóba, ahogy mozog és gyönyörködtem benne, egyre jobban idealizálva őt.

Ne beszéljünk mellé megkukkoltam a nőt.

És ezek hatására újra elkezdtem érezni.

Rendesen gombóc kezdett ugrani a gyomromba mikor összefutottam vele és ennél a pontnál azonnal össze is jöttem vele mert érezni kezdtem hogy végre élek.

Viszont ha azonnal lépek az első behatásnál, akkor valószínűleg ugyanúgy megkaptam volna őt, de ma egyedül sajnálnám magam tovább, míg most vele vagyok boldogan, mert magamban felépítettem egy nagyon erős vonzalmat- vágyat felé.

Fura nem?

2022. márc. 26. 23:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Léci ne írjatok privátot, nem szeretnèk ismerkedi, mert szeretem a kérdésben lévő nőt.

Egy masik priviben író viszont nagyon jó kérdést tett fel párkapcsolati dinamikáról.

Ha ide is leírod akkor szivesen válaszolok rá.

Akik a kukkolás megfigyelés témában írtak rám.

Ez onnan jött, hogy írtam elváltam a gyermekelhelyezési per zajlik, csak megvártam vele az új törvényódosítást.

Viszont én megőrülök a gyerekem részleges elvesztésébe és a hètvégi apuka szerepbe.

Hogy szàmolom a napokat mikor lehetünk újra együtt.

Hogy nem én viszem már iskolaba.

Ezért hogy ne őrüljek meg nélküle, heti többször a sulija elé megyek reggel és végignézem a kocsiból ahogy bemegy.

Lássam tudjam hogy jól van.

2022. márc. 27. 15:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Mi újság, hogy vagy most?
2022. szept. 11. 13:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez nagyon érdekes kérdés, teljesen máshogy működsz mint én meg akikről eddig hallottam, de érdekes, én kívamcsi vagyok az emberekre, azért járok ide. Másrészt drukkolok, hogy a gyerekelhelyezési kérdésekben az apukák végre egyenrangúak legyenek.
2022. szept. 12. 07:36
 14/14 A kérdező kommentje:

Kati 53.

Ügyvédet váltottam.

A mostani már több pert nyert sikeresen miközben férfiakat képviselt gyermekelhelyezésben.

Ezért bizakodó vagyok.

Köszönöm az erdeklődésed 👍💪😙

13.

Miért?

Te hogyan működsz?

Mert ahogyan te, úgy én is kíváncsi vagyok az emberekre.

Szeretem vizsgálni, tesztelni, vagy csak elfogadni és megérteni a világukat ami alapjaiban más mint az enyém.

2022. szept. 12. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!