Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan álltok az önmegvalósítással a témában?
Ez csak onnan jutott eszembe, hogy én úgy érzetem soha nem lehetek már szerelmes.
Volt már sok barátnőm, több kapcsolatom, házasságom is... kiégettnek éreztem magam.
Viszont mikor pár hónapja megláttam egy nekem tetsző igazán szép nőt a munkahelyemen, akkor kitaláltam, hogy nem odalépek hozzá és felmondom a szokásost, hanem csak elmentem mellette mosolyogva, amire ő visszamosolygott.
Ez ment hetekig, de direkt nem csináltam ami elvárt, hogy odalépek és meghívom egy kávéra meg ilyenek, majd randi, dugás, mert akkor ő is csak egyé válna a többivel...unalmas semmivé.
Ezért elkezdtem direkt éheztetni magam, hogy érezzek.
Összemosolygások, sőt a kocsimban ülve megvártam amíg kijön a melóhelyről és én csak néztem ahogy megy a buszmegállóba, ahogy mozog és gyönyörködtem benne, egyre jobban idealizálva őt.
Ne beszéljünk mellé megkukkoltam a nőt.
És ezek hatására újra elkezdtem érezni.
Rendesen gombóc kezdett ugrani a gyomromba mikor összefutottam vele és ennél a pontnál azonnal össze is jöttem vele mert érezni kezdtem hogy végre élek.
Viszont ha azonnal lépek az első behatásnál, akkor valószínűleg ugyanúgy megkaptam volna őt, de ma egyedül sajnálnám magam tovább, míg most vele vagyok boldogan, mert magamban felépítettem egy nagyon erős vonzalmat- vágyat felé.
Fura nem?

1.
Itt alszik most a másik szobában.
Jelen szituban ha elmondanám neki, hogy meglestem az elején mert tetszett, a szerelmem bizonyítékénak tekintené, nem pedig fura dolognak.

Nem, hidd el, ez nem a "szerelem bizonyítéka", hanem fura és taszító viselkedés. Nagyon ijesztő az ilyen, mondom ezt olyan nőként, akit szintén kukkoltak, csak én megtudtam.
Gondolom a kontroll ami ijesztő benne.
hogy valaki kiismeri a napi rutinod, megfigyel a hétköznapi viselkedéseben.
Viszont ha unatkozol és céltalan vagy, csak élsz bele a világba akkor szerintem ez egy érdekes program.
Kiéheztetni magad, elkezdeni vágyni rá, akarni őt, megszerezni őt és boldoggá tenni őt.

Nagyon elméletek mentén élheted az életed. Ami nem önmegvalósítás, hanem önigazolás. A szerelem meg egyébként sem önmegvalósítás, hanem vágy pont az illetővel való közösségre, hogy megismerd és ő megismerjen, elfogadjon. Önmegvalósítani a szerelemben olyan, mint az önkielégítés a szexben. A szerelem, ha van, inkább alakítja, nyitotabbá teszi az embert.
De te fura és távolságtartó vagy az írásod alapján, kicsit tárgyiasítod ezzel a manipulációs stratégiával nem csak a nődet, de magadat is. Tehát pont nem magadat adtad... Hogy ügyesen rávedd magadat, hogy szerelmes legyél... Amivel így okosabb lehetsz még magadnál is :) Hát én is gratulálok, ha ezért írtad ki. De azért elég nyakatekert.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!