Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mernél úgy ismerkedni, ha nő létedre ezzel a problémával küzdesz?

Ezen felnőttként kezdesz gondolkodni?
Gondolom a lábad, hónaljad, intim részeket, szemöldököt is rendben tartod, akkor ez nem jelenthet akadályt!

Az 1, a 7 és a 9 is én vagyok.
Én 10 évig jártam orvoshoz, és mind félrediagnosztizált, egyszer kórházba is kerültem, mert trombózist kaptam egy gyógyszertől, amit szednem sem kellett volna. Mindvégig a pajzsmirigyem volt a gond, amivel senki nem foglalkozott, csak a jelenlegi orvosom. Az borította a többi hormont is, amitől az államon is szőr volt.
A pàr szál, az nem utal semmire. Mindenkinek van.
Ki kell szedni, ennyi.

A 10.nek teljesen igaza van.
Nekem több szörszál is van, az államon és a hasamon is sajnos,
és eddig minden létező orvosom azt mondta, ne aggódjak miattuk , mert ez normális. Alkati kérdés, nekem a szemöldököm és a hajam is nagyon dús.
Nekem a bajuszgyantàzàst nem bírja a bőröm, ezért vettem egy ilyen kis forgófejes kütyüt, ami egyenként kiszedi a szálakat, anélkül, hogy letépné a felső hámréteget, mint a gyanta. Az államon lévő pár szálat csak simán kiszedem csipesszel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!