Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kivételesen intelligens gyerekek nagyobb valószínűséggel lesznek egy párkapcsolatban hűséges felnőttek, mint azok a társaik, akik élik a tipikus gyerekkort?
Figyelt kérdés
2022. márc. 24. 10:19
1/29 anonim válasza:
Intelligensnek is lehet tipikus gyermekkora, és fordítva is igaz. Ezt gondold át újra.
2/29 anonim válasza:
Szerintem a kérdező az ilyen tipikus autisztikus csodagyerekekre gondol, akik 6 évesen egyenleteket fejtenek meg és 3 nyelven beszélnek folyékonyan :D Nekik szerintem a szociális kapcsolatok felnőttkorukban is sokadlagosak lesznek.
3/29 anonim válasza:
Ugyanazt akartam írni, mint 1-es.
Vagyis ostobaság az egész kérdésed.
4/29 A kérdező kommentje:
Szász Marcinál kb. 195-ös IQ-t mértek, idősebbekkel járt egy iskolába, és mesélt arról gyerekként, hogy magányos.
Szóval ő nem úgy élte meg az iskolás éveket, mint az átlag gyerek többsége. Ma már a 30-as éveiben jár, és évek óta komoly kapcsolatban él.
2022. márc. 24. 10:27
5/29 anonim válasza:
Sose hallottam erről az emberről.
Egyébként mit végzett, mivel foglalkozik? Abból nem lehet megélni, hogy 195-ös az IQ-ja.
6/29 A kérdező kommentje:
Szász Marci a 90-es években a Friderikusz show-ban lett ismert, mint csodagyerek.
195-ös IQ-t mértek ki neki. Emiatt sokkal gyorsabban végezte el az iskolákat, ha jól emlékszem, már 16 évesen érettségizett.
De keress rá ha érdekel. Most volt a Friderikusz podcast-ban vendég, hogy mi lett vele.
2022. márc. 24. 10:38
7/29 anonim válasza:
Az intelligenciának és hűségnek semmi köze egymáshoz.
8/29 anonim válasza:
Én 17 évesen érettségiztem, de még IQ tesztet sem tudok kitölteni. Jah, és cégtulajdonos vagyok. 50 emberem van.
10/29 anonim válasza:
Pont fordítva. Magas beosztású, intelligens pasijaim voltak. Mindegyiknél tönkre mentem idegileg. Most egy egyszerű adminisztrátori pozícióban levő barátom van. Egy álom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!