Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van ez a családos nőknél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fruzs33 kérdése:

Miért van ez a családos nőknél?

Figyelt kérdés
Az a nő akinek van egy új párkapcsolata,és van x számú gyereke,és a pasi gyerektelen,és mondjuk akarna a nőtől,a nő nem akar?

2019. szept. 16. 00:11
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

Mert pontosan tudja hogy már x- szer beszopta.

Miért akarna egy olyan nő újra gyereket vállalni mikor előtte már x-szer otthagyták a gyerekkel???

2019. szept. 16. 00:15
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Azt nem tudjuk előző, hogy ott hagyták gyerekkel, lehet hogy ő hagyott ott másokat. A lényeg, h egyedülálló. Ez kb. Párkapcsolati Murphy, ha nem akarsz akkor ő akar, ha nagyon vágysz gyerekre nem jön össze, a drogos alkesz meg egyből teherbe esik. Stb.
2019. szept. 16. 00:26
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Mert a nőnek már van x számú gyereke, nem olyan fontos neki egy újabb poronty, és mert az ilyen helyzetben lévő nőnek férfi kell és nem apa.
2019. szept. 16. 00:49
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Nyilván azért mert egyrészt már van neki, minek mégtöbb (ahogy a családos férfiaknál is gyakori az ilyen), másrészt mert a nőnek 100x jobban át kell gondolni a(z újabb) gyerekvállalást, hisz’ a meló nagyrészét úgyis ő szpja be, ill. a szakításnál nem ő lesz az, aki leléphet és otthagyhatja a gyereket a másik szülőnél...
2019. szept. 16. 05:57
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
Mert az ember nem lép bele kétszer ugyanabba a szarba.
2019. szept. 16. 07:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt előre meg kell beszélni, alapkérdés.

Nekem is van gyerekem, alakult egy kapcsolatom.Elmondtam,hogy nem szeretnék több gyereket, a párom pedig mondta,hogy Ő nem is tervezett, ezért elfogadja.

Az már más kérdés,hogy később szeretett volna mégis, és én belementem, de ha nem szerettem volna hivatkozhattam volna arra,hogy őszintén felvállaltam már az elején.

De miért is van ez így?Igen, azért mert elég eltartani és gondoskodni a meglévő gyerekről, és egy rossz kapcsolat után bizalmatlan az ember.

2019. szept. 16. 10:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Hm... Én akarnék
2019. szept. 29. 19:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Érdemes a kapcsolat elején tisztázni, ki hogy áll a gyerekvállaláshoz, később ebből ne legyen konfliktus, hogy de én már nem akarok szülni, neki meg nincs gyereke...
2020. febr. 12. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!