Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél is van úgy, hogy csak szexre kell egy pasi nekik másodiknak?
Van bizony. Nem egyszer kategorikusan kijelentette a nő, a párját szereti szerelemmel, de szívesen szexelne velem is, még is mit tudnánk össze hozni az ágyban. Voltam több mint tíz olyan nővel, aki komoly kapcsolatban, házasságban volt.
Egyik sem akart kilépni a kapcsolatából, csak kis alkalmi szex kellett nekik. Olyanokat is ismerek, akiknek a férjük mellett, 2-3 kéznél lévő férfi is kell. Ők sem akarnak válni, új kapcsolatot, csak szexet.
"de fura ez eddig mindig fordítva szokott lenni"
ööö nem... üdv a való világban.
"Összejöttem egy 29 éves házas nővel(2éve házas)titokban"
lol
Szerintem nōknél gyakrabban inkább az van, hogy figyelmet, törōdést igényelnek, ezért kell egy pasi, ha nem is kapcsolatra, de barátnak.
Legalábbis èn is személyszerint nem igénylek szexkapcsolatot, és az ismerettségembōl is inkább férfiakat hallottam, akiknek ilyen igényeik vannak, mintsem nōk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!