Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nőknél is van úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél is van úgy, hogy csak szexre kell egy pasi nekik másodiknak?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy 29 éves házas nővel(2éve házas)titokban. Eleinte csak beszélgettünk nagyon sokat,aztán párszor találkoztunk pár prcre,ami heves csókolózásba ment. Aztán találkoztunk egy órára,ott le is feküdtünk egymással(szinte az egész 1 órát végigdugtuk)Aztán akarja erősen a folytatást(2hónapja ismerjük egymást). Nekem bejön nagyon a nő szinte már szerelmes vagyok bele. Otthagynám érte a gyenge kapcsolatomat.Mondtam is neki,hogy szerelmes vagyok bele erre nem mondott semmit,csak,hogy ne mondjak ilyet.Nem halok bele ha csak szexelgetünk párszor,de fura ez eddig mindig fordítva szokott lenni. Amúgy nem gazdagabb vagy ilyesmi a férje nálam...
2019. ápr. 7. 17:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Persze, miért is ne lehetne?Bár nem mondom,hogy az nagyon rendjén van,hogy egy fiatal, két éve házas nő szexpartnert keres. Valószínű ilyen típusú nő, mindig kell valaki aki felébreszti benne a vágyat, és az újdonság erejével hat rá. Ha ez így van akkor hosszútávra ne tervezz. És egyébként se.
2019. ápr. 7. 17:43
 2/9 anonim ***** válasza:

Van bizony. Nem egyszer kategorikusan kijelentette a nő, a párját szereti szerelemmel, de szívesen szexelne velem is, még is mit tudnánk össze hozni az ágyban. Voltam több mint tíz olyan nővel, aki komoly kapcsolatban, házasságban volt.

Egyik sem akart kilépni a kapcsolatából, csak kis alkalmi szex kellett nekik. Olyanokat is ismerek, akiknek a férjük mellett, 2-3 kéznél lévő férfi is kell. Ők sem akarnak válni, új kapcsolatot, csak szexet.

2019. ápr. 7. 17:44
 3/9 anonim ***** válasza:
53%

"de fura ez eddig mindig fordítva szokott lenni"

ööö nem... üdv a való világban.

2019. ápr. 7. 17:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk már sok éve szemezgettünk egymással,csak látásból ismertük egymást. Meg ha csak szexet akar akkor miért akar naponta órákat beszélgetni??
2019. ápr. 7. 17:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne éld bele magad. Ha egy férjes nő szexkapcsolatot keres abból nemigen lesz több.Esetleg akkor ha mégis elragadják az érzelmei -véletlenül...A nőknél természetes,hogy a szexkapcsolatban beszélgetni is szeretnek, úgy,ahogy egyébként a szex után is, akár a normál kapcsolatukban,"levezetőként".
2019. ápr. 7. 18:02
 6/9 anonim ***** válasza:

"Összejöttem egy 29 éves házas nővel(2éve házas)titokban"

lol

2019. ápr. 7. 18:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nōknél gyakrabban inkább az van, hogy figyelmet, törōdést igényelnek, ezért kell egy pasi, ha nem is kapcsolatra, de barátnak.

Legalábbis èn is személyszerint nem igénylek szexkapcsolatot, és az ismerettségembōl is inkább férfiakat hallottam, akiknek ilyen igényeik vannak, mintsem nōk.

2019. ápr. 7. 19:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem kizárt. Azt viszont el tudom képzelni ha nagyon szar a kapcsolatom akkor némi jó kis beszélgetés meg max az a törődés, jól esne
2019. ápr. 7. 19:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Van ilyen. Egy koleganom elvalt, a kisfiaval el, de nem is keres kapcsolatot, vagy potapukat a gyereknek. Nala sokkal fiatalabb kanikat keres, mert nekik nem kell erzelem.
2019. ápr. 7. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!