Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami mània ez a nőknél, hogy még akkor is a komoly kapcsolatról beszélnek, ha éppem laza kapcsolatban vannak?
Célozgatnak, utalgatnak rà, amiből vita lesz.
Példa:
- ..de ha mi komoly kapcsolatban lennénk, akkor egyértelműen màs lenne minden.
- De nem vagyunk abban, akkor minek mondasz ilyen hülyeségeket?
- Jó tudom, csak szóltam...
- De minek szólsz, mikor tisztàztuk, hogy nem vagyunk abban.
- Jó tudod mit? Inkàbb megyek, egy hétig làtni sem akarlak. Majd szólj annak a k**ànak, ha baxhatnékod van, na szia.
Ezmiez? :D
Mert jó ezt hangoztatni:D
Mint ahogy te is hangoztathatnád hogy "de ha sok pénzem lenne akkor adnék a szegényeknek". Mondhatod, de van aki a kicsiből is ad és van aki a sokból se.
Na ennek a hangoztatása kb ugyan az:)
Hat erdekes, en pl nem utalgattam ilyesmire. Mikor mondta a srac h nem iger kizarolagossagot, annyit mondtam nem is varom el, en sem:D
De nem mindegy a kontextus, pl ha arra mondja h vmi tortenes egy komoly kapcsolatban maskepp zajlana, mert masok lennenek a standardjai. Pl egy komoly kapcsolatban nem nezne el ezt v azt.
" amikor mindegyik ugyanolyan agyatlan."
Talán mert veled csak azok állnak szóba.
Ja igen!
Illetve ha hangoztatják a komoly kapcsolatot, akkor nő a tartásuk a szemükben, vagy többre értékelheti magát hogy ő csak az "igazira vár".
Ismerős mondta jól... a tartást és az értéket nagyon sok el tudja játszani.
(egy részeg este elmentek kocsikázni, megálltak egy kvánál hogy mennyi az annyi. A hölgyemény mondott egy számot, a srác meg mondta hogy kifizeti apróba (fémpénz). Az "üzletasszonyban" meg hirtelen megjelent a tartás, hogy mit is képzel és mit gondol róla :D)
"Talán mert veled csak azok állnak szóba."
Sokféle nő szóba àll velem, hiszen tudom, mit kell nekik mondani. A diszkós pitsàtól az iskolàzott nőig sokfélével volt màr dolgom. Egyedül a 40 + MILF-ek maradtak ki, mert azokhoz még tapasztalatlan vagyok. De nem hinném, hogy azok olyan màsabbak lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!