Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, férfiak! Ti ha komoly kapcsolatról lenne szó, belevágnátok egy távkapcsolatba?
Ha komoly a kapcsolat és úgy tűnne, hogy közeledünk egymáshoz, akkor határozottan igen. Egy minőségi kapcsolat jobb, mint egy "csak legyen valakim" kapcsolat.
Én egy ideje távkapcsolatban vagyok, de úgy érzem, hogy újra nem vágnék már bele.
27F
Nekem egy 9 hónapos kapcsolatom volt, ami távkapcsolat volt, vagy 100 km re laktunk egymástól, és hétvégente találkoztunk, vagy a hétvégéinket együtt töltöttük. :)
És nem a távolság miatt lett vége, sőt a végén már szinte sok is volt hogy minden hétvégén csak egymás nyakán lógtunk.
Mondjuk mostmár nem is nagyon tudnék ilyenbe belevágni, vagy azóta olyan munkám van, hogy nem lehetne a hétvégi találkozásokat megoldani.
Mondjuk én a leendő pár helyében biztos csak úgy költöznék, hogy saját magamat is el tudjam látni/önmaga miatt is legyen jó nki, mert ha mégsem jön össze, vagy én egy kapcsolatra (már) nem tudnék alapozni, és szerintem nem is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!