Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik, csak nekem tűnik úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, csak nekem tűnik úgy, hogy a TikTok lányok jobbak barátnőnek mint az átlag nő, mert életrevalóbbak?

Figyelt kérdés

Például ez is olyan jól érzi magát:

[link]

Szeretem a pozitív embereket.

2022. márc. 21. 11:27
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Tisztában vagyok, hogy létezik az irigység és érzik ezt EMBEREK nemtől függetlenül. De mindenre egyből ráhúzni hogy irigység, csak mert kritikát fogalmaz meg valaki szerintem nonszensz.
2022. márc. 21. 12:47
 32/34 anonim ***** válasza:

Nem ez, hanem ő. :)

Egyébként én is szeretem, ha valaki nyitott, szeret szerepelni. Én is szeretem az introvertált programokat (pl. számítógépes játék, olvasás, rajzolás), de a félénkséggel nem tudok azonosulni. Szeretem, ha valaki bátran megnyilvánul, és hallatja a hangját, nem fél megmutatni magát.

2022. márc. 21. 14:12
 33/34 anonim ***** válasza:
Csak neked, én ilyen nőre nem lennék büszke
2022. márc. 21. 14:32
 34/34 anonim ***** válasza:
Úgy szeretem én is a pozitivitást! Body-positive, hiv-positive, covid-positive! Olyan jól érzi magát a vírus, olyan életrevalóan száll egyik gazdatestről a másikra. Minek is olyan negatívan látni a világot, amikor megannyi csoda vesz minket körül!
2022. márc. 21. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!