Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik, csak nekem tűnik úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, csak nekem tűnik úgy, hogy a TikTok lányok jobbak barátnőnek mint az átlag nő, mert életrevalóbbak?

Figyelt kérdés

Például ez is olyan jól érzi magát:

[link]

Szeretem a pozitív embereket.

2022. márc. 21. 11:27
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
68%
Inkább szeretőnek, mint barátnőnek....
2022. márc. 21. 11:29
 2/34 anonim ***** válasza:
88%
Nekem volt egy ilyen instagram/tiktok baratnőm. Rövidtávon tetszett a r*bancsága, hosszútávon nyílván megbántam.
2022. márc. 21. 11:31
 3/34 anonim ***** válasza:
84%

Ezen oldalak szereplői - megtekintés nélkül is lehet tudni - szerepet játszanak a nézettségért. Ez így kb. azt jelenteni, hogy ez eljátszott kamu jobb volna, mint a valóság? Persze, hogy az. Csak nem valódi.

Ezt szopja be a legtöbb ember - mindkét nem - amikor hagyják magukat elcsábítani egy szerető által. A szerető szerepet vesz fel, persze, hogy jobbnak tűnik, mint akivel van, mert ott látni a "valóságot" is, a hétköznapi, gyakorlati dolgokat is, ami sokaknak nem jön be, mert "kiábrándító" és inkább jobb egy idillben hinni.

Filmeket és regényeket is ezért olvasunk. Tudjuk, hogy nem igaz, de jó látni/elképzelni.

2022. márc. 21. 11:32
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ez a videó kicsit kellemetlen számomra, de ennyi alapján hogy szűrőd le milyen lenne vele kapcsolatban lenni? Én is jól érzem magam csak nem teszem ki :D
2022. márc. 21. 11:33
 5/34 anonim ***** válasza:
95%

Ja hogy ez a tiktoklány ez egy külön állatfaj?

Érdekes én azt hittem, a tiktokon is az átlagos emberszabásúak vannak.

Mindig tanulok valamit a gyakoris incelektől.

2022. márc. 21. 11:37
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el nagy része akkora buta mint a segg
2022. márc. 21. 11:37
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint nem tudod mit jelent az a szó, hogy életrevaló.Abból, hogy valaki szerepet játszik egy kamera előtt, 5 mp-et vicsorog és rázza a seggét miből következtetsz arra, hogy talpraesett?

A kettőnek semmi köze egymáshoz.

2022. márc. 21. 11:38
 8/34 A kérdező kommentje:

#11:37

Honnan tudod?

Simán lehet, hogy a videóban szereplő csaj valami menő amerikai egyetemre jár.

2022. márc. 21. 11:39
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
5) ha lenne relevans tapasztalatod ilyen beallitottsagu lannyal, hidd el elismerned, hogy kulon allatfaj
2022. márc. 21. 11:43
 10/34 anonim ***** válasza:
100%

Csakhogy nem látsz bele az átlag életébe. Kamerába mindenki mosolyog, nyilván.

De:

1. Azok a lányok akik szexin táncikálva vesznek fel videókat, nagyrészt nagy önbizalomhiánnyal küzdenek. Az alapkoncepciójuk, hogy nem tartalmat, nem minőségi videót töltenek fel, hanem valami léha lenge ruhában betanulnak egy fél perces táncot, amire a sok kan küldi a szíveket és a "jajdeszexivagy" kommenteket. Könnyen szerzett önbizalom. A másik véglete ennek, aki már annyira túlteng benne, hogy hatalmas igényei vannak, túlbizza magát, aki egyszerűen egy beképzelt társaság.

2. Akár qrvás táncikálós, akár minőségi tartalmat gyártó embernél, megjelenik majd a negatív komment is. Meg lehet tanulni ezt kezelni, de sok idő. Fel vagy készülve arra, hogy mikor a barátnőd önbizalma a béka segge alatt van, akkor megfelelően nyugtasd meg?

3. Ezek az emberek nem pozitívak. Ezek a kamerába mutatják a tökéletesre betanult táncukat, de ettől függetlenül rengeteg magánéleti bizbasza lehet.

Ez olyan, minthogy ha te elmész fellépni valahol, tartassz egy előadást, akkor te is kiöltözöl, mert lesz nézőközönség.

2022. márc. 21. 11:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!