Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, csak nekem tűnik úgy, hogy a TikTok lányok jobbak barátnőnek mint az átlag nő, mert életrevalóbbak?
2022. márc. 21. 11:27
11/34 anonim 

válasza:

8.
Mintha Magyarországon nem lenne ilyen eset, amikor a szép-de-hülye csaj ne kerülne be a bikája pénzén, büfészakra, rontva az adott szak diplomájának értékét.
12/34 anonim 

válasza:

#7 szegény kérdezőnek még annyi agya sincs, mint a seggrázós lányoknak, persze, hogy ilyeneken szorong. Eleve, hogy egy felnőtt pasi a tiktokon lóg és erről kiír hetente három kérdést, már az nagyon beteg.
13/34 anonim 

válasza:

Egyébként amit még hozzátennék (10-es vagyok), hogy az, hogy ilyen kivágott és ízlésnek ellent mondó ruhában táncikál a lány, pont hogy azt akarja elérni, hogy a férfiak nézzék őt, mert ők hozzák a legtöbb szivet és kommentet. Neked oké, hogy a csajodra ezren verik ki? Oké, hogy olyan kommenteket kap, aminél te érzed magad kellemetlenül? Oké, hogy folymatosan ajánlatokat tesznek majd neki, akár olyan férfi is, aki nálad mindenben is 10x jobb?
14/34 anonim 

válasza:

Es igen, tobbseguk lelkironcs.
15/34 A kérdező kommentje:
#11:43
Jól értem, hogy azt gondolod, hogy azok a nők, aki szexik, és ki is hangsúlyozzák ezt, többségében buták?
2022. márc. 21. 11:50
16/34 A kérdező kommentje:
III.Edricus Anxious-hoz szólt a kérdés.
2022. márc. 21. 11:51
17/34 anonim 

válasza:

Heti több órát tartozkodom egy helyen egy ilyen tiktok lannyal. Még soha nem láttam mosolyogni. De adok majd neki esélyt bebizonyítani hogy mennyire "életrevaló".
18/34 anonim 

válasza:

#15 dehogy buták! Egy picivel okosabbak, mint te, akár már a 60-70-es IQ is megvan. Nem csoda, hogy felnézel rájuk :)
19/34 A kérdező kommentje:
Másik 11:43:
"1. Azok a lányok akik szexin táncikálva vesznek fel videókat, nagyrészt nagy önbizalomhiánnyal küzdenek."
Ez azt jelentené, hogy elég sok önbizalomhiányos lány van a neten...
A kérdés eredetileg férifiak szól, bár a reakciókból ítélve nők is bejöttek a topikba.
Itt azért felvetődik bennem, hogy nem irigyek-e, hiszen a videóban szereplő fiatal nő csinos, akik még lehúzzák talán nem néznek ki jól.
2022. márc. 21. 11:54
20/34 anonim 

válasza:

Mert ha én nem töltögetek fel semmi ilyesmi a social mediára és Tiktokon pl. fenn sem vagyok, akkor nem lehetek szexi, nem hangsúlyozhatom ki és nem táncikálhatok tök vidáman itthon és nem lehetek életrevaló, pozitív? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!