Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik, csak nekem tűnik úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, csak nekem tűnik úgy, hogy a TikTok lányok jobbak barátnőnek mint az átlag nő, mert életrevalóbbak?

Figyelt kérdés

Például ez is olyan jól érzi magát:

[link]

Szeretem a pozitív embereket.

2022. márc. 21. 11:27
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

"Ez azt jelentené, hogy elég sok önbizalomhiányos lány van a neten..."

Igen, sok önbizalomhiányos lány van a neten.

2022. márc. 21. 11:56
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Annyira éreztem hogy előkerül az “irigy” szó is. Igen, mi nők mást se csinálunk csak irigykedünk másokra. A videón szereplő hölgy pedig semmi extra már bocsánat, nem akarom lehúzni. De ha irigy is lennék, akkor tuti nem rá.
2022. márc. 21. 11:57
 23/34 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem a csaj szép, a nadrágja viszont szánalmas, ízléstelen. Én inkább miniszoknyában és harisnyában, nyáron pedig rövidnadrágban hangsúlyozom ki a "szexiségem".
2022. márc. 21. 11:59
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egy szerep, ami a kamerának megy, fogalmad nincs a valódi személyiségéről. Simán lehet jó fej, de tuti nem olyan, mint amit itt megjátszik. Ha erre a kamura buksz, akkor a valóságtól tuti csalódni fogsz. Mondjuk a kedvedért nem fogja állandóan megjátszani magát, hogy megfeleljen neked, biztos nem lenne olyan szimpi, ha már visszaszól és nem csak viháncol neked.
2022. márc. 21. 12:12
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

19-es:

Egyszer felvettem én is egy tiktok videót, outfitest, nem táncikálóst, de volt benne azért pár olyan provokatív szett, amire férfiak felkapták volna a fejüket. Akkor okénak gondoltam, de végül privátra állítottam a videót.

Jelenleg hálát adok annak, hogy az nem ment ki. Utólag visszagondolva tényleg csak önbizalomboost lett volna, de szerencsére az magától is helyreállt környezetváltozás után.

2022. márc. 21. 12:20
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Ez kb olyan, mintha belezúgnál a női karakterbe a kedvenc filmedben, aztán meg rájössz, hogy a valóságban nem sok köze van hozzá a színésznőnek és csalódsz.

Esetleg beszélned kéne lányokkal, ha már kapcsolatot akarsz, nem fog neked egyszer csak a tiktokról leugrani egy csaj.

De mondjuk megpróbálhatsz valahogy vele is beszélni a valóságban, de nyilván esélyed sincs, te tuti nem hozod az ő szintjét.

2022. márc. 21. 12:22
 27/34 anonim ***** válasza:
57%
bedobott valami parti drogot aztán felszabadultan hülyét csinál magából. Az a baj ezek az emberek szereplése vágynak és a középpontban akarnak lenni mindig.
2022. márc. 21. 12:23
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
#8: Akkor hajrá. Próbáld meg. Biztos pont te kellesz neki.
2022. márc. 21. 12:26
 29/34 A kérdező kommentje:

Az biztos, hogy a nők irigykednek egymásra. Ha egy vonzóbb nőről van szó, bizony előfordul, hogy hajlamosabbak kritikával illetni.

Erről a témáról (is) olvashatsz ebben a könyvben:

[link]

Ráadásul mivel a szerző maga is nő, így elfogultsággal sem vádolhatod.

2022. márc. 21. 12:39
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem ezt tagadom te vadbarom, hanem azt, hogy mi nők tele vagyunk önbizalomhiánnyal és ezt sokan úgy próbálják elütni, hogy szexi képeket, videókat tesznek fel social média felületekre.
2022. márc. 21. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!