Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, csak nekem tűnik úgy, hogy a TikTok lányok jobbak barátnőnek mint az átlag nő, mert életrevalóbbak?
"Ez azt jelentené, hogy elég sok önbizalomhiányos lány van a neten..."
Igen, sok önbizalomhiányos lány van a neten.
19-es:
Egyszer felvettem én is egy tiktok videót, outfitest, nem táncikálóst, de volt benne azért pár olyan provokatív szett, amire férfiak felkapták volna a fejüket. Akkor okénak gondoltam, de végül privátra állítottam a videót.
Jelenleg hálát adok annak, hogy az nem ment ki. Utólag visszagondolva tényleg csak önbizalomboost lett volna, de szerencsére az magától is helyreállt környezetváltozás után.
Ez kb olyan, mintha belezúgnál a női karakterbe a kedvenc filmedben, aztán meg rájössz, hogy a valóságban nem sok köze van hozzá a színésznőnek és csalódsz.
Esetleg beszélned kéne lányokkal, ha már kapcsolatot akarsz, nem fog neked egyszer csak a tiktokról leugrani egy csaj.
De mondjuk megpróbálhatsz valahogy vele is beszélni a valóságban, de nyilván esélyed sincs, te tuti nem hozod az ő szintjét.
Az biztos, hogy a nők irigykednek egymásra. Ha egy vonzóbb nőről van szó, bizony előfordul, hogy hajlamosabbak kritikával illetni.
Erről a témáról (is) olvashatsz ebben a könyvben:
Ráadásul mivel a szerző maga is nő, így elfogultsággal sem vádolhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!