Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből a helyzetből még kijöhetek jól?
Szerintem a legjobb az őszinteség.
Mondd meg, hogy úgy érzed, hogy kicsit eltávolodott, megérted, ha a reakcióddal megbántottad. Viszont a relatív hiánya rádöbbentett, hogy idő közben te is beleszerettél, és nagyon szeretnéd, ha (újra) közelebb kerülnétek.
Valójában értékelni fogja az őszinteséget.
Nálatok minden adott egy jó kapcsolathoz, legalábbis azok alapján amit leírtál. Nem értem, hogy miért félnek az emberek ennyire beleállni egy komoly kapcsolatba, főleg ha jól megvannak egymással, mint ahogy ti is?
Valahogy a mai világban mindenki fél kilépni a komfortzónájából, nem akarnak elköteleződni, felelősséget vállalni egy rendes kapcsolatért, pedig minden adott lenne hozzá.
A ti esetetek is olyan, hogy ha az egyik egy kicsit is közelít, a másik rögtön beijed, és hátralép.
Mint ahogy előttem is írták, az őszinteség a legegyenesebb út. És nem kell megrémülni attól, ha érzéseitek vannak, tudni kell róla beszélni. Ha tényleg szeret, akkor nem fog elutasítani, nyugodtan beszélj vele.
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt.
Tegnap együtt ebédeltünk, egy csendes helyen. És végül elmondtam neki, elmosolyodott, elpirult és viszonozta. Nem gondoltam, hogy ilyen jó érzés lesz kimondani, és azt sem, hogy ilyen jó lesz hallani.
Most úgy tűnik, hogy minden szuper,szombatot is együtt töltjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!