Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért működnek olyan oldalak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért működnek olyan oldalak, mint she.hu vagy férfihang, miért hagyjuk, hogy az ilyen oldalak, akik megkeseredett nők, férfiak írnak, akik nem hisznek a valódi szerelemben mérgezzék a cikkeikkel az embereket?

Figyelt kérdés

Most lehet jönni a szólásszabadság jogával, de mi számít szólásszabadságnak? Az, hogy megkeseredett valóságnak beállított cikekkel mérgezd az embereket csak, mert sosem szerettél, szar kapcsolataid voltak?

[link]

Ez egy újabb példa, hogy mi a baj a szólásszabadsággal. Aki hisz a kasztokban és nem veszi észre azt, hogy feudális szarság az egész az egy nem normális. Vannak kapcsolatok, ahol megtudják oldani az anyagi különbségeket bizalommal, közös kasszával. Nem kasztokban kell gondolkodni, hanem bizalomban. Férfihang se különb az egy másik szélsőség. Ott is vannak gyomorforgató cikkek és nem érzem azt, hogy az én hangomat képviselnék.

2022. márc. 20. 09:00
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%
#32 Az attól függ, hogy elég-e a női lét, vagy meg is nyilvánulnak :D Utóbbi esetben meredeken csökken az esélyük :D
2022. márc. 20. 14:57
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, most ebben a cikkben mi a sértő vagy megkeseredett? Nyomát sem láttam benne. Alapvetően pedig igaza van a cikk írójának. Ritkán alkot jól működő párost egy doktornő és egy mosogató a mekiben.
2022. márc. 20. 17:01
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Én továbbra sem kaptam választ! Pedig nagyon szerettem volna....
2022. márc. 20. 17:45
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Ja, 9es kérdes az enyém
2022. márc. 20. 17:46
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

"Engem érdekelne, hogy mi az, hogy alsóbb ligák, a neten se bátor frusztrált femcelek szerint :D"

Például te.

2022. márc. 21. 04:28
 36/37 anonim ***** válasza:
0%
#35 jó, böffentettél, foglalkoztunk veled, azon túl megy valami gyáva szellemi toprongy? :D
2022. márc. 22. 20:58
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

36

Amúgy ki tudnád fejteni, hogy neked tulajdonképpen mi bajod van? Nemcsak most, hanem úgy általában.

2022. márc. 23. 01:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!