Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért működnek olyan oldalak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért működnek olyan oldalak, mint she.hu vagy férfihang, miért hagyjuk, hogy az ilyen oldalak, akik megkeseredett nők, férfiak írnak, akik nem hisznek a valódi szerelemben mérgezzék a cikkeikkel az embereket?

Figyelt kérdés

Most lehet jönni a szólásszabadság jogával, de mi számít szólásszabadságnak? Az, hogy megkeseredett valóságnak beállított cikekkel mérgezd az embereket csak, mert sosem szerettél, szar kapcsolataid voltak?

[link]

Ez egy újabb példa, hogy mi a baj a szólásszabadsággal. Aki hisz a kasztokban és nem veszi észre azt, hogy feudális szarság az egész az egy nem normális. Vannak kapcsolatok, ahol megtudják oldani az anyagi különbségeket bizalommal, közös kasszával. Nem kasztokban kell gondolkodni, hanem bizalomban. Férfihang se különb az egy másik szélsőség. Ott is vannak gyomorforgató cikkek és nem érzem azt, hogy az én hangomat képviselnék.

2022. márc. 20. 09:00
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha nem is ilyen fekete-fehér, de okoznak súrlódásokat és probléma forrásokat, ez tény..

Én is belezúgtam egy srácba, fogalmam sem volt az anyagi helyzetéről/családja anyagi helyezetéről.. tényleg nagyon tetszett és kedveltem.

Én jelenleg átlag középosztálybeli vagyok, de a szüleim nagyon szegények, nem támogatnak engem, hanem inkább én segítem ki őket…

A srác meg eleve az átlagnál jobban keres, de ráadásul a szüleitől megkapott mindent már az élet elindulásához: lakás, auto stb stb.. másban méri az ajándékozási is, mint én, aki szegény gyerekkorból, háttérből jött. Meg az én szüleim nem tudnak anyagilag támogatni.. ő gondolkodás nélkül 2 kattintással megvesz több százezres dolgot is, ha épp ahhoz van kedve.. én a 20 ezres dolgon már napokig gondolkodok, kell-e ez nekem…

Biztos, hogy nem lenne egyszerű ilyet megoldani, én szégyelltem volna is kicsit magam emiatt, bevallom.. attól függetlenül hogy megállok a lábamon és mindig azon voltam, hogy előre jussak az életben.

Mostmar a srácot sem irigylem abból a szempontból, hogy már nehéz lesz nem gold diggert találnia szerintem, legalábbis ilyenkor már szerintem ezt soha nem tudhatod biztosan..

2022. márc. 20. 10:22
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem is tudtam eddig a she.hu létezéséről, de emiatt a kérdés miatt gorgettem vagy 5 percig, és basszus, hogy ezt a férfihang degenerációjához hasonlítod, az durva.

A belinkelt cikk szerzője sem provokálni akart, vagy frusztráltkodni, egészen konkrétan csak leírt egy megfigyelést. A válások nagy része az anyagi különbségek miatt történik, azok a házasságok meg, ahol a két fél hasonló háttérrel rendelkezik, tartósabbak.

Most az, hogy neked ez személyes okokból fáj valamiért, nem azt jelenti, hogy nincs alapja.

2022. márc. 20. 10:27
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

"Ti szellemi fogyatékosok, ki mondta..."

Megcsillantottad a vitakultúrát, amit hiányolsz másokból 🤣🤣🤣

2022. márc. 20. 10:31
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

22

Nyilván vannak más elvarasaim is! (Külső és belső ertekek terén egyaránt)

De ANYAGILAG annyit várok el, amit én is nyujtani tudok! Ha ettől goldigger vagyok, vállalom!

2022. márc. 20. 10:31
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
22 titeket senki nem mosdat, akkor milyen selejtekről beszélsz? És miért gondolod azt, hogy ti előttetek bárki bármit is meg akarna magyarázni? Nem értek ki lósz@rt se, csak megtűrt kategória vagytok a társadalom perifériáján.
2022. márc. 20. 10:34
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
#29: Nem tűnik fel, hogy a #22 volt prosztó? Nyilván az alsóbb ligákba tartozik veled együtt és sértve érzitek magatokat, hogy nem kelletek a jobban kereső nőknek.
2022. márc. 20. 11:19
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

Azért, hogy legyen hol röhögnöm a kommenteken ha nagyon unatkozom. Kincsesbánya egy-egy kattintásvadász cikk alatt ami megy, mint a gyk csak arrcal. Nagyon jól szoktam szórakozni.

Amúgy ennek a cikknek még valamennyire igaza is van. Az ellentétek tényleg nem vonzzák egymást, és ha a két fél között nagy kulturális-társadalmi különbségek vannak, az nagyon meg tudja nehezíteni a kapcsolatot. Ennek ellenére nyilván van ellenpélda is, meg mindenki el tudja szerintem dönteni magának, hogy kivel akár kapcsolatban lenni, ilyen cikkek nélkül is.

2022. márc. 20. 11:26
 28/37 anonim ***** válasza:
0%
Engem érdekelne, hogy mi az, hogy alsóbb ligák, a neten se bátor frusztrált femcelek szerint :D
2022. márc. 20. 11:31
 29/37 anonim ***** válasza:
51%
Mert a megkeseredett, gyerekkel elhagyott, átvert nőknek, vagy épp a sikertelen, tehetetlen pasiknak ez kell. Bár szerintem ezt inkább nőknek írják. Jólesik olvasni nekik, hogy na másnak is szar, nyernek önigazolást. Egyértelműen kamu a nagy része, barátok közt színvonalú szappanopera, de ez kell ezen a szinten.
2022. márc. 20. 12:40
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
#30: Szerinted mit jelent, az hogy femcel? Szerinted hány olyan nő van itt, akinek nincs párja és ha nincs, akkor ne találna akár ma estére dugó pajtit? :D
2022. márc. 20. 13:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!