Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért működnek olyan oldalak, mint she.hu vagy férfihang, miért hagyjuk, hogy az ilyen oldalak, akik megkeseredett nők, férfiak írnak, akik nem hisznek a valódi szerelemben mérgezzék a cikkeikkel az embereket?
Most lehet jönni a szólásszabadság jogával, de mi számít szólásszabadságnak? Az, hogy megkeseredett valóságnak beállított cikekkel mérgezd az embereket csak, mert sosem szerettél, szar kapcsolataid voltak?
Ez egy újabb példa, hogy mi a baj a szólásszabadsággal. Aki hisz a kasztokban és nem veszi észre azt, hogy feudális szarság az egész az egy nem normális. Vannak kapcsolatok, ahol megtudják oldani az anyagi különbségeket bizalommal, közös kasszával. Nem kasztokban kell gondolkodni, hanem bizalomban. Férfihang se különb az egy másik szélsőség. Ott is vannak gyomorforgató cikkek és nem érzem azt, hogy az én hangomat képviselnék.
Semmi bajom a cikkel. Leírja, hogy persze vannak kivételek, de többségében ez történik.
Ez egy kényes téma lehet sokaknak, de attól még igazat ír szerintem.
Nem látom be, mi a mérgező a valóságban.
Mindazonáltal ha valaki ezt érzi magáénak, hiába jelennek meg cikkek az ellenkezőjéről, akkor sem fog változni, mint ahogy én sem gondolnám másképp, hiába tolnák az arcomba. Akit pedig nem érdekel, hogy a másik miféle tàrsadalmi rétegből jött milyen háttérrel, azt sem fogják ilyen cikkek befolyásolni.
Csak azért olvastam el, hogy értsem, min háborogsz, de még mindig nem értem.
Ezen az alapon tiltsd le a gyakorit, mert rengeteg párkapcsolati probléma alapja az eltérő anyagi és/vagy szociális helyzet, amiből a kérdés születik.
A cikknek igaza van. Téged valószínűleg az zavar, hogy szembesülnöd kell azzal, hogy nem reális elvárás, ha gazdag párt akarsz csóróként.
5
Miért is????
Vagy hogyan gondoltad? De tényleg erdekel! (Választ persze nem fogok kapni)
Én imádok wellneselni, izgalmas programokra járni, kirandulni menni, néha csak úgy shopingolni, étterembe menni, szinhazba/moziba járni, koncertekre, fesztivalokra menni, valamint évente egyszer egzotikus országban nyaralni!
Ha összejövök egy olyan pasival, aki keres havi 300 nettot, hogyan fog működni a kapcsolat? Csak mert nekem két lehetősém marad.
1, Fizetem az ő részét is. (Nyilván nem opció, nem is tudnék rá férfiként nézni)
2, Otthon maradunk, és lejjebb adok a megszokott életszínvonalamból! (Nyilván ez sem opció)
Es akkor még nem mentem bele abba, hogy gyerekvállalás stb. ha komolyra fordul a kapcsolat!
Termeszetesen tudom, hogy nem fogsz rá válaszolni...
Na..csak kikerekedett 4 hozzászólásból az incelhiszti.
Azért még egy kis ideig meghagyhattad volna nekünk az illúziót, hogy tényleg érdekel, mik vannak hatással a társadalomra.
De neeem. Megint kiderült, hogy csak a puncihiányodért akarsz szokásosan mindenkit okolni, csak magadat nem. És igen, valszeg az a bajod, hogy csóró vagy ès jól kereső nőknek nem kellesz.
Megoldás:keress jobban!
Börtön…látom, kellőkèpp elszakadtál a valóságtól.
#3 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!