Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért működnek olyan oldalak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért működnek olyan oldalak, mint she.hu vagy férfihang, miért hagyjuk, hogy az ilyen oldalak, akik megkeseredett nők, férfiak írnak, akik nem hisznek a valódi szerelemben mérgezzék a cikkeikkel az embereket?

Figyelt kérdés

Most lehet jönni a szólásszabadság jogával, de mi számít szólásszabadságnak? Az, hogy megkeseredett valóságnak beállított cikekkel mérgezd az embereket csak, mert sosem szerettél, szar kapcsolataid voltak?

[link]

Ez egy újabb példa, hogy mi a baj a szólásszabadsággal. Aki hisz a kasztokban és nem veszi észre azt, hogy feudális szarság az egész az egy nem normális. Vannak kapcsolatok, ahol megtudják oldani az anyagi különbségeket bizalommal, közös kasszával. Nem kasztokban kell gondolkodni, hanem bizalomban. Férfihang se különb az egy másik szélsőség. Ott is vannak gyomorforgató cikkek és nem érzem azt, hogy az én hangomat képviselnék.

2022. márc. 20. 09:00
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Sok megkeseredett barom állat itt is helyesli ezt a cikket. Nektek nem hogy soha nem volt normális kapcsolatotok, hanem igazi barátságotok se volt még. Hogyha problémátok volt akkor gondolom pszichologushoz mentettek kifizettétek és vertétek a melleteket, hogy jaj de hasznos volt ez. Az élet számotokra gondolom annyiról szól, hogy felkeltek, dolgoztok, esztek, ha van valakitek dugtok és alszotok, gondolom ti úgy gondoljátok, hogy ez az élet értelme. Ez a cikk e szellemiségben született. Kultúrálatlan gondolkodni képtelen szar könyveket olvaso buta alacsony eq-s iq-s rétegeknek szól ez. Ez mindent elmond az oktatásunkról is. Azért van ennyi sok buta, akik mellé arrogánsak is, mint az állat, mert szar az oktatási rendszerünk. Ezért nem értitek mi a valódi szeretet, mi a valódi barátság, ezért nem vagytok kritikusak a pszichológushoz menéssel, mert gondolom megfordult a kis fejetekben az, hogy pszichologushoz való hülye írta ezt. Én már csak nevetek a tömegemberek idiótaságain.
2022. márc. 20. 09:32
 12/37 anonim ***** válasza:
87%

11

Hogyne kisfiam! Mindenki hülye, csak te vagy helikopter

2022. márc. 20. 09:36
 13/37 anonim ***** válasza:
92%

@11

Igen, csak nem nekünk van problémánk! Mi teljesen boldogak vagyunk az alacsony eq, iq.kal, pszichologushoz járással is! Nem mi vagyunk frusztáltak!

A "jól kereső nő vs csóró pasi kommentre engem is érdekelne a válaszod - Hogy a mindennapi eletben, hogyan lesz megoldva a párkapcsolat!

2022. márc. 20. 09:39
 14/37 anonim ***** válasza:
92%

"Az élet számotokra gondolom annyiról szól, hogy felkeltek, dolgoztok, esztek, ha van valakitek dugtok és alszotok, gondolom ti úgy gondoljátok, hogy ez az élet értelme. "

😅😅🤣

● Dehogy, leírtam miket szeretek csinálni ! 9es kommentemben! Ezért tanultam, ezert dolgoztam, hogy ezt megtehessem! Te mit értél el eddig, a nyafogason es hsiztin kívül?

2022. márc. 20. 09:41
 15/37 anonim ***** válasza:
94%

1. Ezt az oldalt te olvasod, te linkelted a cikket.

2. A legjobb barátnőm szó szerint születésem óta ismerem, anyu szobatársa volt a szülészeten az ő anyja. Most 800 km választ el minket, de heti 2-3 alkalommal beszélünk, sokszor éjfélig.

3. 20 éve vagyok házas, 3 gyerekem van, szerintem elég stabil emberi kapcsolatok vesznek körül, köszönöm.

Viszont pont azért látom az igazságot abban, amit a cikk ír, mert nem egy tacskó vagyok, akinek az életben nem volt senkije. A hasonló pénzügyi kultúra nagyon is fontos alapja egy kiegyensúlyozott kapcsolatnak. És fordítva: nem egy válást okoz, ha anyagi vita van.

2022. márc. 20. 09:46
 16/37 anonim ***** válasza:
79%
Nem értem, mi bajod a cikkel. Ne olvasd az oldalt, ha zavar. Én sem olvasom amúgy, de ebben a cikkben semmi mergezot nem láttam
2022. márc. 20. 10:03
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

16

És szerinted, hogyan működne egy olyan kapcsolat, ahol én annyit költök csak szórakozasra/magamra, mint amennyi a te fizetésed!? Mert erre továbbra sem kaptunk választ!

2022. márc. 20. 10:04
 18/37 anonim ***** válasza:
83%

"Aki hisz a kasztokban és nem veszi észre azt, hogy feudális szarság"

Vannak "kasztok". Nem egy kategória egy betanított munkás és például egy orvos.

2022. márc. 20. 10:05
 19/37 anonim ***** válasza:
0%
#18 Messze nem csak annyit, miért jó mosdatni a selejtet?
2022. márc. 20. 10:15
 20/37 anonim ***** válasza:
0%
A baj akkor van,amikor a csóró, életképtelen nő, gazdag pasit akar.Lusta, nem akar(nem képes) fejlődni.Ő ott csak megtűrt lesz.Nem lehet vele beszélgetni, nem lehet rá felnézni,csak egy dísztárgy.
2022. márc. 20. 10:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!