Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tehetnék boldoggá egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehetnék boldoggá egy prostit?

Figyelt kérdés

Az van, hogy beleszerettem a lakásos prostiba, akihez járok már egy ideje…

Pont azért kezdtem el hozzá járni, mert nem nekem valóak a kapcsolatok. Rövid kapcsolataim voltak, de mindig azt érzem pár hét után, hogy nem tudom megadni a lánynak azt ami járna neki és hogy csak vesztegeti rám áh idejét…

Amikor új volt ez az érzés a prosti iránt, akkor fantáziálgattam róla, hogy rámozdulok és megpróbálok vele kialakítani egy komoly kapcsolatot…

De ahogy egyre többet gondolkodtam rajta, rájöttem hogy valszeg van párkapcsolata, én pedig nem igazán tudnék neki adni semmit, maximum pénzt.

De érzelmileg nem tudnám meg adni neki azt amit megérdemel, annak ellenére hogy én megszerettem…

Így a legjobb amit tehetek, hogy nem is próbálkozok nála, nem zavarom össze, hagyom hogy boldog legyen azzal, akivel organikusan együtt van.

Ha szeretem, akkor elsősorban az Ő érdekeit kell előtérbe helyezni, akár a saját érdekeim elé is…

Viszont ennek ellenére szeretném, hogyha én is hozzájárulhatnék a boldogságához.

Mit csináljak hát?

Járja e még hozzá? Ha nem járok, akkor kevesebb pénze lesz, mivel szerintem elég nagy része a bevételének belőlem származik…

2022. márc. 19. 18:04
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
48%
Ha elveszed felesegul, azzal boldogga teszed....
2022. márc. 21. 11:06
 32/32 Laylah ***** válasza:
Legyél neki a sugar daddy.
2022. márc. 21. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!