Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetnék boldoggá egy prostit?
Az van, hogy beleszerettem a lakásos prostiba, akihez járok már egy ideje…
Pont azért kezdtem el hozzá járni, mert nem nekem valóak a kapcsolatok. Rövid kapcsolataim voltak, de mindig azt érzem pár hét után, hogy nem tudom megadni a lánynak azt ami járna neki és hogy csak vesztegeti rám áh idejét…
Amikor új volt ez az érzés a prosti iránt, akkor fantáziálgattam róla, hogy rámozdulok és megpróbálok vele kialakítani egy komoly kapcsolatot…
De ahogy egyre többet gondolkodtam rajta, rájöttem hogy valszeg van párkapcsolata, én pedig nem igazán tudnék neki adni semmit, maximum pénzt.
De érzelmileg nem tudnám meg adni neki azt amit megérdemel, annak ellenére hogy én megszerettem…
Így a legjobb amit tehetek, hogy nem is próbálkozok nála, nem zavarom össze, hagyom hogy boldog legyen azzal, akivel organikusan együtt van.
Ha szeretem, akkor elsősorban az Ő érdekeit kell előtérbe helyezni, akár a saját érdekeim elé is…
Viszont ennek ellenére szeretném, hogyha én is hozzájárulhatnék a boldogságához.
Mit csináljak hát?
Járja e még hozzá? Ha nem járok, akkor kevesebb pénze lesz, mivel szerintem elég nagy része a bevételének belőlem származik…
#24. Miért lennék “elcseszve”?
És ha el vagyok cseszve, akkor nem pont hogy hasonlóan elcseszett nőkkel kéne amúgy ismerkednem?
25, bemásolom, miért és kit gondolsz magadról:
“ mert nem nekem valóak a kapcsolatok. Rövid kapcsolataim voltak, de mindig azt érzem pár hét után, hogy nem tudom megadni a lánynak azt ami járna neki és hogy csak vesztegeti rám áh idejét…
Amikor új volt ez az érzés a prosti iránt, akkor fantáziálgattam róla, hogy rámozdulok és megpróbálok vele kialakítani egy komoly kapcsolatot…
De ahogy egyre többet gondolkodtam rajta, rájöttem hogy valszeg van párkapcsolata, én pedig nem igazán tudnék neki adni semmit, maximum pénzt.
De érzelmileg nem tudnám meg adni neki azt amit megérdemel, annak ellenére hogy én megszerettem…”
Eléggé meg tudja határozni az életed az, amit magadról gondolsz.. saját magad állítod fel a korlátaidat, saját magad szabotálod a kapcsolataidat.
“saját magad állítod fel a korlátaidat“
Jó, de ezzel mit tudok kezdeni?
Egyébként 12 éves korom óta járok pszichológushoz, kisebb nagyobb szünetekkel…
Amikor kapcsolatban vagyok és nem tudom kifejezni az érzelmeimet eléggé és konkrétan semmit nem nyújtok a barátnőmnek, az nagyon rossz érzés és ha én nem szakítanék, előbb vagy utóbb szakítana Ő.
Csak lehet adna egy félévet, de nem változna semmi, sajnos nem illek össze senkivel, engem nem lehet szeretni csak kedvelni… Az meg nem elég hogy én szeretek valakit, egy kapcsolathoz.
sajnos nem illek össze senkivel, engem nem lehet szeretni csak kedvelni…
Ez az, amit valószínűleg nem jól látsz, és ezért/ezzel szabotálhatod a sikereidet.
Miert hiszed hogy nem vagy elég egy lánynak? Mit jelent hogy nem tudod eléggé kifejezni az érzéseidet? Az érzesek kifejezése nem azt jelenti hogy folyanatosan "dörgölőzünk es dorombolunk" a másiknak mint egy éhes macska. Érzeseket sokféleképp ki lehet fejezni, pl hosszas beszélgetések, közös programok, ami akár közös főzés is lehet, apró meglepetések, hosszú, akár szótlan ölelések, bármi.
A "nem fejezi ki az erzeseit" az nekem olyan aki pl hazamegy, ledöglik a tv elé, vagy elvonul magának, a masikkal csak a napi dolgokról beszélnek, szinte soha semmit nem csinálnak együtt, nincs egy csók, egy puszi, egy ölelés, egy érintés, semmi. Vagy tényleg ilyen vagy?
Az az érzesem hogy aki sokat prostizik, az sose tanulja meg hogy kell egy nővel viselkedni, de még azt se hogy ismerkedni, beszélgetni. Hisz csak odamegy, leteszi a pénzt, megdugja, es hazamegy, mert jön a csajhoz a következő, aki pontosan ugyanezt csinálja. Ettől pedig még komplexusosabb lesz.
Te értelmes srácnak tűnsz, csak az önbizalmad az nemis nullán, hanem inkább mínuszban van, amit ráadásul folyamatosan építesz lefele.
Mondod sosem tudtál hosszabb kapcsolatban lenni. Ki szakitott mindig, te mert nem hittél magadban, vagy a lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!