Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elutasítanál egy embert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elutasítanál egy embert azért, mert túlságosan okos?

Figyelt kérdés
Egy férfi vagy egy nő Stephen Hawking intelligenciájával rendelkezik, elutasítanád, csak azért?
2022. márc. 18. 10:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
hogy én természettudományi karon vagyok* Elnézést, elírtam.
2022. márc. 18. 10:40
 12/21 A kérdező kommentje:

"Érdekes, hogy meg tudod ítélni a bátyámat az alapján, hogy pár mondatot írtam róla..."

Nem ítélkezni akartam, csak azért írtam azt, amit, mert a testvéred hozzáállását összekapcsoltad a férfiakkal. És még ha igaz is, hogy az a férfiak többségére valóban jellemző, az is tény, hogy nem mindenkire.

Engem egyébként az sem zavar, ha egy nő butább nálam, mert a butaság orvosolható a tanulással. Inkább az a kérdés, hogy akar-e okos lenni, vagy sem.

Egyébként is, van, ami sosincs készen. A volt informatika tanárom szerint magát az informatikát mindig tanulni kell, mert az folyamatosan fejlődik.

Szóval, én amondó vagyok, hogy jó pap holtig tanul.

2022. márc. 18. 11:14
 13/21 anonim ***** válasza:

10: "Olyant" Cuki a nyelvjárásod! :)))

(Kelet?)

2022. márc. 18. 11:19
 14/21 anonim ***** válasza:
13-as: bizony bizony, Erdélyből származom.
2022. márc. 18. 11:21
 15/21 anonim ***** válasza:
nem. okosnak lenni jó.
2022. márc. 18. 11:22
 16/21 anonim ***** válasza:
14: Udv! 🤗
2022. márc. 18. 11:28
 17/21 anonim ***** válasza:
Aki rejtvény helyet matematika dolgokat old meg a wcn..érdekes
2022. márc. 18. 11:51
 18/21 anonim ***** válasza:

csak azért nem, mert okos/okosabb

abban az esetben tudna ez csak zavarni, ha egyvalamiben jó (pl. matematika), és azt hiszi, hogy ettől automatikusan más témákban is ő a legokosabb a környezetében XD

2022. márc. 18. 12:31
 19/21 anonim ***** válasza:
Attól függ. Az okosság miatt nem, az még pozitívum is. De ha mondjuk beképzel azért mert ilyen okos és mindenki mással lekezelő, akkor már nem járnék vele. Vagy ha mindig csak okoskodna és célja lenne mindenkit kioktatni akkor sem. Ha az okosság mellé tisztelettudó és normális lenne, akkor nem lenne semmi gond.
2022. márc. 18. 15:25
 20/21 anonim ***** válasza:
Az én fogalomtáramban nem létezik olyan, hogy "túlságosan okos" (ilyenkor eleve fölvetődik a kérdés, hogy kihez / mihez képest és minek alapján). Hawking típusú, csak testileg egészséges férfival meg azért nem tudnék mit kezdeni, mert számomra a tudós / kutató beállítottságú / személyiségű férfiakban nincs semmi, amit szexinek találnék. Még Hawking tudóstársa, Roger Penrose is "csak" jóképűnek számít számomra a fiatalkori fotóin.
2022. márc. 18. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!