Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elutasítanál egy embert azért, mert túlságosan okos?

"Érdekes, hogy meg tudod ítélni a bátyámat az alapján, hogy pár mondatot írtam róla..."
Nem ítélkezni akartam, csak azért írtam azt, amit, mert a testvéred hozzáállását összekapcsoltad a férfiakkal. És még ha igaz is, hogy az a férfiak többségére valóban jellemző, az is tény, hogy nem mindenkire.
Engem egyébként az sem zavar, ha egy nő butább nálam, mert a butaság orvosolható a tanulással. Inkább az a kérdés, hogy akar-e okos lenni, vagy sem.
Egyébként is, van, ami sosincs készen. A volt informatika tanárom szerint magát az informatikát mindig tanulni kell, mert az folyamatosan fejlődik.
Szóval, én amondó vagyok, hogy jó pap holtig tanul.

10: "Olyant" Cuki a nyelvjárásod! :)))
(Kelet?)

csak azért nem, mert okos/okosabb
abban az esetben tudna ez csak zavarni, ha egyvalamiben jó (pl. matematika), és azt hiszi, hogy ettől automatikusan más témákban is ő a legokosabb a környezetében XD

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!