Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okos, tanult fiúk hozzátok szól a kérdés, mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Imponálna nektek ha a barátnőtök presztízsszakmában dolgozna, mondjuk orvos lenne vagy jogász?
Sokszor azt veszem észre hogy az orvos barátnőim karrierista férjei irigyek az ő karrierjükre mert hogy ők orvosok, a pasijaik meg tanárok, közgazdászok stb.
Ti hogy vagytok ezzel?
2021. dec. 9. 07:57
1/29 anonim válasza:
Szexuálisan beindítanak a tanult, okos nők. De azok is, akik valamilyen kétkezi szakmában ügyesek.
2/29 anonim válasza:
Nekem az a fontos hogy mosolyogjon mindig.Azt csinálja amit szeret.
3/29 anonim válasza:
‘barátnőim karrierista férjei irigyek az ő karrierjükre mert hogy ők orvosok, a pasijaik meg tanárok, közgazdászok stb.’
mondjuk aki karrierista, az ketlem, hogy tanarnak menne..
4/29 anonim válasza:
Diplomásként, tartós kapcsolatra nem szeretnék ilyen nőt.
5/29 anonim válasza:
Sajnos a férfiak nagy hányada hosszabb távon nehezen tolerálja azt, ha a párja sikeresebb nála a szakmájában. A férfiak többsége a családban "vezető", "fő döntéshozó" akar lenni, s ezt a szerepet nehéz úgy eljátszani, hogy a párja háromszor többet keres, s a munkahelyén is nagyobb respektje van, mint őneki. Ha egy nő ilyen helyzetbe kerül, mindent meg kell tennie, hogy csökkentse az ebből fakadó kisebbség-érzetet a párjában, például azzal, hogy soha ne hangsúlyozza a sikerességét vagy a több pénzét a párjának, mert erre akár maga a kapcsolat is rámehet.
6/29 anonim válasza:
Sok pasinak már a gondolattól is lekonyul, hogy a nő többet ért el az életban, mint a betanított melóban robotolás, - beleértve a háztartást - mert így nehezebb megtéveszteni őket. A normális férfiak örülnek a párjuk sikerének.
7/29 anonim válasza:
#5 Pont ez a mentalitás szakítóok. Én sosem voltam hencegős, de nehogy már kussolnom kelljen a sikereimről, mint valami szégyellni való kínos dologról, csak mert a törékeny egóját bántja.
8/29 anonim válasza:
Én egyetemre tervezek menni, barátnőm meg szakácsnak tanul. Abszolút nem érdekel mi a végzettsége, csak boldog legyen.
9/29 A kérdező kommentje:
A férfiakat nem érdekli a nők végzettsége ezek szerint? De vajon fordítva is így van?
2021. dec. 9. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!