Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-32 éves hölgyek! Egy 25 éves FÉRFIVAL ha össze nem is jönnétek, de egy alkamat adnátok neki? Vagy túl fiatal hozzátok? Kíváncsi vagyok minden NŐ véleményére..
Még idősebb nővel nem voltam se kapcsolatban se más..
25F
Köszi a gyors választ!! Hol ismerted meg őt?! Te vagy ő kezdeményezett?!
A szomszéd házat bérelte.
A lakótársaival flörtöltek velem, majd egy idő után összeismerkedtünk.
Szóval szigorúan véve ő kezdeményezett.
Azért nem minden a kor. Találkoztam már tőlem 10 évvel fiatalabb pasival is (25 volt) aki mind értelmi, mind érzelmi mind szex terén messze túlszárnyalta 10 évvel idősebbeket.
Nyilván nem ez a jellemző, mert sem gondolkodásban sem felfogásban nem valószínű hogy hasonló a két fél, de ha nem gyerek fejjel gondolkozik hanem felnőtt értelmes ember, akkor mi akadálya lenne a csak szexnek?
Meglehet csattogtatni a milfeket de ahoz nekünk fiatalabbaknak kell kezdeményezni. Gobdolj bele lenne egy 18 éves jó csaj a szomszédban te 30 vagy. Nem fogsz odamenni hozzá hogy hello a gyerekem is lehetnél. Dugunk? Viszont ha ő jön oda hogy apuci add meg amit kell akkor valószínűleg bevállalnád :D
Na ugyan ez van náluk is. Rámenősnek és intelligensnek kell lenni aztán max elutasítanak de ha nem teszel semmit akkor semmi nem lesz valószínűleg.
Protipp: jelöld magar 30-35nek tinderen és ott keress szexkapxsolatot ha az kell. Ne kertelj hanem csak simán beszéld meg velük mi fér bele.
Na most hogy avatott milfhunter lettél te is, vár a dzsungel tigris! Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!