Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszem neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés

Több ève fülig szerelmes vagyok efy pasiba. A szembe levő irodába dolgozik sűrűn meg áll a kocsijával a garázsom előtt. Egyszer mikor kiakartam állni, dudáltam jött is kifele elnèzèst kèrt arèbb állt ( jó messzire ) ès visszagyalogolt a kocsimhoz, ès mosolyogva elnèzèst kèrt. Sokszor áll oda mikor van hely máshol is.

Szerintetek ( abból már, hogy visszasètált hozzám) tetszem neki, vagy már bekèpzelem?

Nem tudom másra gondolni csak rá annyira beleszerettem.

2022. márc. 16. 21:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen tetszel neki meg udvarias mert elnézést kért
2022. márc. 16. 21:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Előfordulhat. Legközelebb ha látod, beszélgess vele kicsit, abból már jobban fogod érezni, hogy erről van-e szó. Nem kell neked randira hívni, de legalább az első lépést megteheted te nyugodtan, ha már ennyi ideje tetszik. Bátorság.
2022. márc. 16. 21:42
 3/11 anonim ***** válasza:

Lehet, de annyira biztos nem, hogy akarjon is valamit, ha évek óta nem próbálkozik.

Amit érzel nem szerelem, csak vonzalom, hiszen semmit nem tudsz róla, és egy mondatot sem beszéltetek.

2022. márc. 16. 21:43
 4/11 A kérdező kommentje:

Ezt gondolom, csak attól fèlek, bebeszèlem magamnak, hogy èn is szimpi vagyok neki ès azèrt jött oda.

Az a durva fèrjem van ès mègis belebolondultam, tèny a fèrjemből talán kiszerettem egy ideje, ès ebben a pasiban meg látom azt akire igazán vágyok mind külső, mind belső dologban.

2022. márc. 16. 21:44
 5/11 anonim ***** válasza:

Amit leírsz, az nem szerelem. Nem is ismered az illető férfit. Csak volt a fejedben egy álomkép, egy vágy egy ideális férfiról, és megláttál valakit, akibe bele tudod ezt az álomképet vetíteni. Lehet, hogy ha elbeszélgetnétek, nagyot csalódnál.

Egyébként pedig nekem az a véleményem, hogy az adott férfi nem akar tőled semmit. A férfiak nem olyan pipogyák, hogy nem merjenek odamenni egy nekik tetsző nőhöz, akit nap mint nap látnak, hogy meghívják őt egy kávéra. Vagy nem tetszel neki, vagy tetszel neki, de van valakije, akit nem akar otthagyni érted, vagy pedig homoszexuális. Nincs negyedik lehetőség. Bocs, hogy elkeserítettelek.

2022. márc. 16. 21:59
 6/11 anonim ***** válasza:

Oké én nem vagyok mérvadó, mert ronda vagyok, de pl. ha nekem tetszik egy nő, akkor én nagy ívben elkerülöm onnatól. Ha már a kérdező ennyire rágerjedt miért nem adja neki oda a telefonszámát egy papírra leírva. Ha tetszik neki, akkor biztos jól is néz ki a faszi, azok meg nem olyanok mint én lennék ilyen helyzetben...

2022. márc. 16. 22:04
 7/11 A kérdező kommentje:

Mert van fèrjem ezt tudja, szerintem ezt tiszteletben tartja ès ezèrt nem kezdemènyez ha tetszek neki.

Másik opció igen az, hogy nem tetszem neki, vagy van partnere ès hűsèges.

2022. márc. 16. 22:06
 8/11 anonim ***** válasza:

4-es Azért ez nagyon szomorú, azt hittem egy 20-22 éves fruska vagy, nem egy férjes asszony az írásodból. Mit látsz az intellektusából, természetéről, szokásairól, ha még soha nem beszéltetek?

Jobban tennéd, ha a családi életedet tennéd rendbe az álmodozás helyett!

2022. márc. 16. 22:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Már megint akinek párja van és nem szeret már...
2022. márc. 16. 22:26
 10/11 A kérdező kommentje:
Èn szerettem ki a partneremből. Sokat vitázunk, vitáztunk. Èrdekes mert elválni nem akarok, bár ha ez a pasi pl komolyan gondolná velem ( bejönnèk neki, randi..) kèpes lennèk elválni.
2022. márc. 16. 22:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!