Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg az a jó ha az embernek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az a jó ha az embernek folymatosan vannak kapcsolata?

Figyelt kérdés

Környezetemben sok olyan van aki alig van egyedül. Tényleg ez a jó, meg ez a normális?

Én 22 vagyok de még sosem volt kapcspcsolatom. Lemaradva érzem magam. Meg rossz hogy tényleg az lenne a normális ha folyamatosan lennének barátnőim? Én az sosem tudnám összhozni hogy folyamatosan legyenek, képtelen lennék rá.

Akiknek sok kapcsolatuk volt már, szerintetek én már nagyon le vagyok maradva, meg sok jóból kimaradtam hogy senkim nem volt még?

2022. márc. 15. 19:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem, az szerintem egyáltalán nem jó, ha valaki egyik kapcsolatból ugrál a másikba. Az viszont a másik véglet, hogy neked soha nem is volt, ezzel azért nehéz összehasonlítani.

"Én az sosem tudnám összhozni hogy folyamatosan legyenek, képtelen lennék rá."

Nem is kell erre törekedni és az sem cél, hogy sok kapcsolatod legyen. Ha csak egy lesz, ami viszont nagyon jó, az is jó.

2022. márc. 15. 19:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Sokan szeretnék, hogy ne maradjanak sokáig egyedül 2 kapcsolat között.

De vannak akik annak is örülnek ha egy összejön...és ha annak vége noss...vannak akik ha akarnának se tudnának olyan hamar új kapcsolatban lenni,,,

2022. márc. 15. 19:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Az se jó feltétlen ha egyedül vagy mindig, meg az se ha feszt váltogatsz, alapvetően ha mindig kapcsolatban vagy, annak azt kéne takarnia, hogy van 1 jól működő kapcsolatod, ami nyilván jó, ha meg nem jó, akkor az nem jól működő kapcsolat.
2022. márc. 15. 20:34
 4/7 anonim ***** válasza:

"Akiknek sok kapcsolatuk volt már, szerintetek én már nagyon le vagyok maradva, meg sok jóból kimaradtam hogy senkim nem volt még?"

Nem, bár egyénenként elég eltérő. Nekem oké lett volna a kapcsolataim nélkül is, jobb volt szűzként álmodozni a lányokról, mint megélni a kapcsolatokat. Örültem volna, ha senkivel nem is fekszem le, csak azzal, akivel életem végéig együtt leszek, még ha 25 év fölött is lenne - most 22 vagyok.

Talán te találtál volna hozzádillőt, és neked inkább szükséged lett volna arra hogy legyen egy lány melletted, sok dologban azért tapasztaltam jókat. Mondjuk, egy nagyon másfajta világlátást és értelmezést.

2022. márc. 15. 21:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Aki egyik kapcsolatból azonnal ugrik a másikba, azt úgy hívják kapcsolatfüggő. És ez nem normális, ez igazából egy betegség.

22 évesen pedig nem vagy még lemaradva

2022. márc. 15. 21:19
 6/7 anonim ***** válasza:
23 évesen 2 éve szingli vagyok, tudom hajt a kíváncsiság, de ha majd lesz egy utána már nem fog annyira meghatni az egyedül lét sem.
2022. márc. 15. 21:24
 7/7 Laylah ***** válasza:
Nézd, nem az a lényeg, hogy mennyi idő telik el két kapcsolat közt, vagy hogy mennyi kapcsolatod volt. Teljesen, tökéletesen lényegtelen. Ami fontos, az az, hogy ne menj bele úgy kapcsolatba, hogy nem vagy még túl az előzőn. Ha már alapból úgy lett vége, hogy kihűltek az érzelmek a másik iránt, akkor nyilván hamarabb leszel túl rajta, mint ha derült égből villámcsapásként üt be az édenkertbe a meteor, tehát rózsaszín köd van, minden szép és jó, és hirtelen történik valami, amit véget vet a kapcsolatnak. Az ilyet mindig sokkal tovább tart feldolgozni. A másik, amit írtam, hogy tök mindegy, hány kapcsolatod volt az életben. Mindegyik arra jó, hogy tanulj belőle valamit a társas kapcsolatokról. Valakinek több ilyenre van szüksége (mint pl. nekem), valakinek egy is elég. A végcél úgyis az, hogy egy valakit találj, aki mellett boldog leszel és tartósan együtt maradtok. Aki monogám párkapcsolatra vágyik, azoknak mindnek ez a végső célja. Ebből a szempontból meg tök mindegy, hány kapcsolatod volt, ha ott van melletted az, akit kerestél.
2022. márc. 16. 11:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!