Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A domináns nők miért képzelik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A domináns nők miért képzelik magukat kéménynek, amikor csak hányattatott múltú nők, akik azért lettek ilyenek, mert megalázták őket? Mi szükség erre a színjátékra, amikor belülről ugyanolyan gyenge nők, mint 10 évvel ezelőtt voltak?

Figyelt kérdés
2022. márc. 13. 11:00
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

"Végülis ezek mellett a "mélyen lévő" nők mellett van férfi, meg barát, meg család, teszik a dolgukat az életben"

Hát pont a családot, meg a barátokat, ferifiakat kell megvédeni tőlük.

Őket tönkrevágták, amit nem dolgoztak fel, helyette azt stratégiát választották, hogy kemények, és bunkók lesznek másokkal. De nincsenek feldolgozva a sérelmek.

Az ilyen nőkből lesz a bántalmató szülő, aki megveri majd a kisfiát, mert esetleg pár vonás az apjára emlékezteti, ami kicsinálta.

2022. márc. 13. 12:00
 22/37 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem teged egyik személyiség típus sem fenyeget, ugyse kellesz senkinek.
2022. márc. 13. 12:00
 23/37 A kérdező kommentje:

Olvasd el a #21-es kommentem újra.

Még mindig nem érted, hogy komoly dologról beszélek.

2022. márc. 13. 12:01
 24/37 A kérdező kommentje:

Igen, férifiból is van ilyen, az is szánalmas.

2022. márc. 13. 12:04
 25/37 anonim ***** válasza:
85%
Mesélj még. Folytasd. Milyen félelmetes, csúnya-csúnya nénik bántottak még? A fene egye meg őket kiskanállal, igaz? Brühühü. Gyere, sírdogálj az ideképzelt vállamon. Én meghallgatlak. Mondjad még, ne tartsd magadban.
2022. márc. 13. 12:12
 26/37 A kérdező kommentje:

Nagyon komolytalan vagy 25-ös. Még mindig nem érted, hogy ez nem sirdogálás, hanem egy társadalmi problémára hívtam fel a figyelmet. Bár azt elismerem, tálalhattam volna szebben is.

Gondolom bizonyos politikusok is hozzád hasonló lelkülettel nevetik ki a tudósokat, akik felhívják a figyelmet a problémákra.

2022. márc. 13. 12:14
 27/37 anonim ***** válasza:
87%

"ráadásul ezzel nem is elégszik meg, hanem bunkózik."

SZóval valaki megbántott. Nyilván ok nélkül.

Szerinted ez a hisztid mennyire vonzó?

2022. márc. 13. 12:26
 28/37 anonim ***** válasza:
85%
Ilyen társadalmi probléma, amiről írsz, nem létezik.
2022. márc. 13. 12:29
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mostmár politikus is vagyok? Nos, mélyen tisztelt elvtárs, ez a problema messzemenőkig tűrhetetlen. Gyanítom, a világ végét hozhatja el! Haladéktalanul cselekednünk kell, kérem. Csakis maga képes megváltást hozni. Bizalmunk önben megrendíthetetlen. Kérem, lérve kérem, ne hagyja, hogy bolygónkat ilyen veszélyek fenyegessék. Legyen hős, legyen maga a világ megváltója!

No, kérdező, így jobban tetszik? :D

2022. márc. 13. 12:30
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, leírnád pontosabban, hogy milyen egy domináns nő, aki keménynek mutatja magát?
2022. márc. 13. 12:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!