Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A domináns nők miért képzelik magukat kéménynek, amikor csak hányattatott múltú nők, akik azért lettek ilyenek, mert megalázták őket? Mi szükség erre a színjátékra, amikor belülről ugyanolyan gyenge nők, mint 10 évvel ezelőtt voltak?
"Végülis ezek mellett a "mélyen lévő" nők mellett van férfi, meg barát, meg család, teszik a dolgukat az életben"
Hát pont a családot, meg a barátokat, ferifiakat kell megvédeni tőlük.
Őket tönkrevágták, amit nem dolgoztak fel, helyette azt stratégiát választották, hogy kemények, és bunkók lesznek másokkal. De nincsenek feldolgozva a sérelmek.
Az ilyen nőkből lesz a bántalmató szülő, aki megveri majd a kisfiát, mert esetleg pár vonás az apjára emlékezteti, ami kicsinálta.
Olvasd el a #21-es kommentem újra.
Még mindig nem érted, hogy komoly dologról beszélek.
Igen, férifiból is van ilyen, az is szánalmas.
Nagyon komolytalan vagy 25-ös. Még mindig nem érted, hogy ez nem sirdogálás, hanem egy társadalmi problémára hívtam fel a figyelmet. Bár azt elismerem, tálalhattam volna szebben is.
Gondolom bizonyos politikusok is hozzád hasonló lelkülettel nevetik ki a tudósokat, akik felhívják a figyelmet a problémákra.
"ráadásul ezzel nem is elégszik meg, hanem bunkózik."
SZóval valaki megbántott. Nyilván ok nélkül.
Szerinted ez a hisztid mennyire vonzó?
Igen, mostmár politikus is vagyok? Nos, mélyen tisztelt elvtárs, ez a problema messzemenőkig tűrhetetlen. Gyanítom, a világ végét hozhatja el! Haladéktalanul cselekednünk kell, kérem. Csakis maga képes megváltást hozni. Bizalmunk önben megrendíthetetlen. Kérem, lérve kérem, ne hagyja, hogy bolygónkat ilyen veszélyek fenyegessék. Legyen hős, legyen maga a világ megváltója!
No, kérdező, így jobban tetszik? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!