Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, ti ugyanolyanon szívesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti ugyanolyanon szívesen fogadtok el ajándékot, egy jóképű és egy egyszerűbb kinézetű férfitől? Mondjuk kollégától. Egy doboz bon bont, például.

Figyelt kérdés
2019. dec. 23. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
En abszolut, leven csokievo vagyok, az egyetlen kulonbseg ha az aki tetszik, aki tobbet jelent nekem attol mashogy esik-jelentosege van.
2019. dec. 23. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy lenne a külseje, nem örülnék, a hátsó szándékot keresném. Ha nincs kölcsönös szimpátia nagyon furán venné ki magát a csoki ajándékozása is.
2019. dec. 23. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem a külsőtől függ, hanem a köztünk lévő kapcsolattól. Kollégától, ha csak nincs kivételesen jó viszonyunk, kellemetlenül érintene, mert azt sejteném, hogy többet szeretne tőlem.
2019. dec. 23. 19:48
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Engem zavarba hoz az ajándék, ha nem olyantól kapom, akivel már bensőséges a kapcsolat.

Egyáltalán nem szeretek így ajándékot kapni, legyen az jóképű vagy kevésbé...

2019. dec. 23. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!