Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A domináns nők miért képzelik magukat kéménynek, amikor csak hányattatott múltú nők, akik azért lettek ilyenek, mert megalázták őket? Mi szükség erre a színjátékra, amikor belülről ugyanolyan gyenge nők, mint 10 évvel ezelőtt voltak?
Meggyőződésem szerint a domináns emberek többsége szerepet játszik.
A nőkre azért lett kiélezve a kérdés, mert mostanában hatalmas divat lett a "vagány nő", és jobban csúsztatnak, mint a karrieristák. Ez utóbbiak legalább valamennyire őszinték.
Az lehet, de utálom, mikor hülyének néznek. 5 perc alatt látom, hogy ki milyen jellem.
Inkább egy őszinte esetlen csaj mint egy hazudós domináns.
Bizonyosan olyan penge arc vagy hogy a te két szép szemed előtt nincs titok. Taníts, mester! Aztán mond már meg, a te éles eszeddel azt felfogod e, a kutyát nem hatja meg egy ilyen bénaság vartyogása? Vajon azt is látod, milyen gáz egy ilyen savanyú egyén ketségbeesett segélykiáltása a figyelemért? Most megkaptad a napi adagodat? Vagy szeretnéd még, ha pár percig rólad is szó volna, mielőtt visszatérnél a szánalmas kis életedhez?
Én a hozzád hasonlókon szoktam nevetni. Feldobja a napom, ha ilyen szegény rakás szerencsétlen lúzerek nyöszöeögnek. Ebből tudom, az éketképteleneket nagyonis a helyén kezeli a társadalom :D Szép napot, nyomika!
Egyszerűen komolytalan, amikor egy megsebzett ember magát Terminátornak hiszi, ráadásul ezzel nem is elégszik meg, hanem bunkózik.
Ez bizony ki tudja csapni a biztosítékot. A problémákról beszélni kell
A személyeskedéseddel nem foglalkozom, nincs rám hatással.
De egy valamit elmondok neked.
Azok a nők, akikről ez a topik szól, mélyebben vannak, mint a lúzerek. A lúzerek legalább őszinték, elmondják, hogyan állnak. A domináns szerepet játszó nők pedig megtévesztik az embereket. Szóval nem jól mérted fel a viszonyokat.
Mindegy. Választ nem kaptam a kérdésemre, pedig ez egy súlyos probléma, amit nem szabad a szőnyeg alá söpörni, hogy színésznők járnak köztünk, nem is akármilyenek. Akik a jelmez alatt olyanná kezdtek válni, mint aki elnyomja őket.
Ez egy nagyon súlyos társadalmi probléma, amit kezelni kellene.
Nem, persze. Végülis ezek mellett a "mélyen lévő" nők mellett van férfi, meg barát, meg család, teszik a dolgukat az életben. Vállalják a feladataikat, és nem azon hisztiznek, nekik milyen rossz a soruk. A lúzerek meg max otthon a sarokban hokiznak, ahová valók. Az egyezlen nő pedig, aki érdeklődik irántuk, az anyjuk. És te, Kérdező, irántad érdelődik anyu, vagy neki sincs rád szüksége?
Oh, a személyeskedés pedig nagyonis betalál, penge srác. Ebből is látszik, a viszonyokat könnyedén fel lehet mérni. Továbbra is remekül szórakozom, kérlek írj még, mert nagyon tetszik a nyomorodról olvasni. Mesélj még nekem a hozzád hasonlókról! Érdekel, de tényleg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!