Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A domináns nők miért képzelik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A domináns nők miért képzelik magukat kéménynek, amikor csak hányattatott múltú nők, akik azért lettek ilyenek, mert megalázták őket? Mi szükség erre a színjátékra, amikor belülről ugyanolyan gyenge nők, mint 10 évvel ezelőtt voltak?

Figyelt kérdés
2022. márc. 13. 11:00
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Meggyőződésem szerint a domináns emberek többsége szerepet játszik.

A nőkre azért lett kiélezve a kérdés, mert mostanában hatalmas divat lett a "vagány nő", és jobban csúsztatnak, mint a karrieristák. Ez utóbbiak legalább valamennyire őszinték.

2022. márc. 13. 11:26
 12/37 anonim ***** válasza:
93%
Meg jó, hogy nem te döntöd el, hogy ki milyen személyiség.
2022. márc. 13. 11:30
 13/37 A kérdező kommentje:

Az lehet, de utálom, mikor hülyének néznek. 5 perc alatt látom, hogy ki milyen jellem.

Inkább egy őszinte esetlen csaj mint egy hazudós domináns.

2022. márc. 13. 11:33
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
És ilyen remek emberismerettel hogy hogy nem találtad még meg a megfelelőt? :D
2022. márc. 13. 11:39
 15/37 anonim ***** válasza:
87%

Bizonyosan olyan penge arc vagy hogy a te két szép szemed előtt nincs titok. Taníts, mester! Aztán mond már meg, a te éles eszeddel azt felfogod e, a kutyát nem hatja meg egy ilyen bénaság vartyogása? Vajon azt is látod, milyen gáz egy ilyen savanyú egyén ketségbeesett segélykiáltása a figyelemért? Most megkaptad a napi adagodat? Vagy szeretnéd még, ha pár percig rólad is szó volna, mielőtt visszatérnél a szánalmas kis életedhez?

Én a hozzád hasonlókon szoktam nevetni. Feldobja a napom, ha ilyen szegény rakás szerencsétlen lúzerek nyöszöeögnek. Ebből tudom, az éketképteleneket nagyonis a helyén kezeli a társadalom :D Szép napot, nyomika!

2022. márc. 13. 11:40
 16/37 A kérdező kommentje:

Egyszerűen komolytalan, amikor egy megsebzett ember magát Terminátornak hiszi, ráadásul ezzel nem is elégszik meg, hanem bunkózik.

Ez bizony ki tudja csapni a biztosítékot. A problémákról beszélni kell

2022. márc. 13. 11:44
 17/37 A kérdező kommentje:

A személyeskedéseddel nem foglalkozom, nincs rám hatással.

De egy valamit elmondok neked.

Azok a nők, akikről ez a topik szól, mélyebben vannak, mint a lúzerek. A lúzerek legalább őszinték, elmondják, hogyan állnak. A domináns szerepet játszó nők pedig megtévesztik az embereket. Szóval nem jól mérted fel a viszonyokat.

2022. márc. 13. 11:48
 18/37 A kérdező kommentje:

Mindegy. Választ nem kaptam a kérdésemre, pedig ez egy súlyos probléma, amit nem szabad a szőnyeg alá söpörni, hogy színésznők járnak köztünk, nem is akármilyenek. Akik a jelmez alatt olyanná kezdtek válni, mint aki elnyomja őket.

Ez egy nagyon súlyos társadalmi probléma, amit kezelni kellene.

2022. márc. 13. 11:51
 19/37 anonim ***** válasza:
77%

Nem, persze. Végülis ezek mellett a "mélyen lévő" nők mellett van férfi, meg barát, meg család, teszik a dolgukat az életben. Vállalják a feladataikat, és nem azon hisztiznek, nekik milyen rossz a soruk. A lúzerek meg max otthon a sarokban hokiznak, ahová valók. Az egyezlen nő pedig, aki érdeklődik irántuk, az anyjuk. És te, Kérdező, irántad érdelődik anyu, vagy neki sincs rád szüksége?

Oh, a személyeskedés pedig nagyonis betalál, penge srác. Ebből is látszik, a viszonyokat könnyedén fel lehet mérni. Továbbra is remekül szórakozom, kérlek írj még, mert nagyon tetszik a nyomorodról olvasni. Mesélj még nekem a hozzád hasonlókról! Érdekel, de tényleg :D

2022. márc. 13. 11:55
 20/37 anonim ***** válasza:
18%
Mondasz valamit kérdező, végigolvastam a válaszokat és tényleg van ilyen karakter aki ezt adja elő és engem is irritál. Hazug az egész. Azért csinálja, hogy megelőzze azt, hogy újból bántsák, de az erőltetett dominanciájával nevetségessé teszi magát azok szemében, akik átlátnak a szitán. Bár férfiból is ismerek ilyet, hasonlóan szánalmas jelenség.
2022. márc. 13. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!