Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne foglalkozzak vele?
Tetszik az egyik fiú barátom aki régen járni akart velem, de most barátnője van.
Sokszor flörtöl velem meg néha puszit is ad szájra, viszont mindig elmondja hogy a barátnőjével fog együtt maradni.
Kicsit nekem ez úgy jön le mintha engem nem akarna felvállalni de a velem járó szexuális előnyöket (nem a szexre gondolok konkretan, hanem erintés, csók stb.) azt meg azt hiszi, bármikor kihasználhatja. Nekem nagyon rosszul esik az egész, hogy oldhatnám úgy meg hogy észrevegye magát és észhez térjen?
Én megszakítanám ezt a barátságot...
Te többet akarsz, ő is, de nem fog téged felvállalni sosem. Itt csak szenvedés lenne
Mondjuk ne hagyd, hogy puszilgasson? Esetleg hagyd a fenébe az ilyen gyökeret?
Amíg eltűröd tőle, hogy bármikor előránthat a fiókból, mint egy rongyot, addig ne csodálkozz, ha annak is fog tartani. Legyen már méltóságod.
Mondjuk ne hagyd magad kihasználni?
Tudd, hogy gyökér és csak szórakozik, akkor minek hagyod? Self-respect?
Nagyon is tisztában van vele, hogy mit művel, nem jelezned kell neki, hanem konkrétan nemet mondani és nem szabad hagyni, hogy hozzád érjen. Naív vagy, ezt nem sértésnek szánom, hanem tény. Egyszerűen csak leszarja, hogy mit okoz a viselkedése, mert saját magán kívül nem fontos neki senki.
Egyébként meg ez nem barátság, hanem szeretőt akar csinálni belőled, jobban járnál, ha ejtenéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!