Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha nem hív szerelmemnek ha 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem hív szerelmemnek ha 1 percig nem foglalkozik velem megharagszok rá, miért van ez? Miért nem tudom ezt abbahagyni?

Figyelt kérdés

Faj a lelkemnek ha nem hiv szerelmemnek vagy eletemnek.

Faj ha akár egy percig is nem foglalkozik velem.

Ha ejszaka ugy erzem nem akar atolelni kepes vagyok még másnap is ezen veszekedni.

Ha nem kedvesen szol hozzam belebetegszek. Ha hajnalban er haza, megvarom es addig veszekszek még sirni nem kezdek.

Elegem van magambol. Es nem tudom miert csinalom ezeket, nem tudom abba hagyni jon belolem ez az egesz. Szerintem megölöm az életét....

22L

2022. jan. 20. 01:59
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Menjél pszichológushoz, kezeltesd magad
2022. jan. 20. 03:40
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Hát ha neked is eleged van magadból akkor képzeld el mit gondolhat szerencsétlen csávó! Elismerésem hogy még melletted van! Mármint neki jár az elismerés, mielőtt félreérted.
2022. jan. 20. 06:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus
2022. jan. 20. 07:37
 4/8 anonim ***** válasza:
18%

El ne menj, mert pillanatok alatt tönkrevág egy borderlineal, mert nem tudod miért érzed ezeket..

Próbálj először változtatni magadon, gondolkozz az életeden.. Milyen hatások értek? Milyen a családod? Kevés, vagy éppen túl sok szeretetet, figyelmet kaptál? Félsz, hogy elveszted a srácot? Milyen jelekből tudod, ha valaki szeret téged? Ezek közül hányat fedezel fel a srácon? Ha többet, mantrázd ezeket napi szinten. Olvasd újra a szerelmes üzeneteit.. Lehet, hogy esetleg okod van kételkedni, ezért keresel folyamatos megerősítést, hogy mégsem úgy van? Hogyan viselkedik veled mások előtt? Meg is ölel, nem csak mondja? Megoszt veled dolgokat, sokat tudsz az életéről?

Az normális, ha az ember szerelmes, hogy hatalmas mennyiségben igényli a párját, de szép lassan hozzá fogsz szokni az érzéshez és lassan örömet fogsz találni a nélküle töltött időben is, persze leginkább a karjaiban lennél majd, mikor szeretget:)

Mióta van ez az egész? Lehet most van a rózsaszín ködös első pár hónapotok, nem? Nyugodtan ki is mondhatod párszor hangosan, hogy "szeret engem", és ki is mondathatod másokkal, hogy szeret e a párod szerintük, ezt mondani nagyon megnyugtató, hallani is, és hát.. segít a megerősítésben.

Elemezgesd magad/magatokat egy hétig, próbálj gondolkozni azokon, amiket mondtam

A kommunikáción is lehetne javítani.. tudtad, hogy hajnalban fog hazaérni? Ha nem, tök oké, hogy rosszul esik, és ezért sírsz. Esetleg félsz, hogy ilyenkor megcsal, vagy más többet jelent neki? Ezekért sírni is teljesen rendben van. Meg úgy alapból, sírni rendben van, ha rosszul érzed magad.

Valamiért bizonytalan lehetsz benne, olyan, mintha éreznéd, félnél, hogy könnyen elveszítheted.. írhatsz listát is, vizualizálni mindig segít a dolgokat:)

2022. jan. 20. 08:38
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
Nyugi, majd ha sorra dobnak ki emiatt megjegyzem teljesen jogosan akkor talán észbe kapsz és elmész szakemberhez.
2022. jan. 20. 10:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A probléma a következő. Annyira a béka feneke alatt van az önbizalmad és az önbecsülésed, hogyha egy pillanatig nem jelez vissza pozitívan, akkor kétségbeesel. Te nem szereted őt, hanem kőkeményen függsz tőle. Te őt egotuningnak használod. Akkor érzed magad értékesnek, ha foglalkozik veled. Úgy érzed, hogy a figyelme nélkül senki vagy. Mi lesz, ha elhagy? Pszichológust javasolnek.
2022. jan. 20. 11:35
 7/8 anonim ***** válasza:
26%
Kérdező! Nem körülötted forog ám a világ. Még a párodé sem. A boldogságod és az, hogy jól érzed magad a bőrödben, egyes egyedül tőled függ. Nem várhatod senkitől. Ez lesz a kapcsolatod halála.
2022. jan. 20. 19:35
 8/8 anonim ***** válasza:
61%
Fú szegény pasi, csoda hogy még nem lépett le😅
2022. jan. 21. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!