Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kerdesekkel teli kérdése:
Kitudom magambol valahogy olni az iranta erzett szerelmem?
Figyelt kérdés
Ragaszkodom gorcsosen, egy olyan emberhez aki nem vesz komolyan, es csak kihasznal
mar tobb eve megy ez, folyton bant, nem erzem azt, hogy szeretne
en megis szeretem, szerelmes vagyok bele..teljesen..
de azt is tudom, hogy ez igy rettento fajdalmas
sokat szenvedek miatta..
mit tegyek, hogy letudjam zarni vele?
hogy szeressek ki belole?
2021. dec. 27. 15:31
1/9 anonim válasza:
Persze, szakíts meg vele minden kapcsolatot. Az életed te írányítod, ha nem megy egyedül ketess pszichológust.
2/9 A kérdező kommentje:
Probaltam mar, de ha keres nem birom megallni, hogy ne reagaljak a probalkozasaira.
Addig kattogok rajta, amig nem irok neki..
Nagyon nehez..
picsogos picsanak tunhetek, de a helyzetben benne lenni nagyon fajdalmas..
2021. dec. 27. 16:14
3/9 anonim válasza:
Es te nem kerested ot magadtol sosem?
4/9 anonim válasza:
Hany evesek vagytok, hogy ezt csinaljatok? Nincs ra semmilyen mod, hogy leuljetek megbeszelni a problemakat, kit mivel bantja a masik?
5/9 anonim válasza:
Én azt tudom elképzelni, hogy szakember segítségét kéred, megszakítod vele minden kapcsolatot és lassan feldolgozod. Rá kell jönnöd, miért "jó" számodra lelkileg ilyen kapcsolat.
6/9 anonim válasza:
Azért én a másik oldalra is kíváncsi lennék. Két ember kell ilyen dolgokhoz.
7/9 A kérdező kommentje:
22 eves vagyok, o pedig harminc
Jo, persze az en viselkedesem sem tokeletes, de akkor sem ezt erdemlem.
megis vonz
2022. jan. 1. 15:41
8/9 anonim válasza:
Márpedig a teljes kapcsolatmegszakítás segít. Törölt le mindenhonnan hogy ő se tudjon keresni. Ez máshogy nem megy.
9/9 anonim válasza:
pá év és felnősz, a tini hormonok még dolgoznak benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!