Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Álmodtam a régi fiatal kori...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álmodtam a régi fiatal kori szerelmemről, első csók, aztán felébredtem, milyen szép is volt, aztán rájöttem hogy az a férfi itt fekszik, együtt vagyunk csak már nem fiatalok. Nektek is volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Azóta is imádom, szeretjük egymást, mit jelenthet ez az álom?
2021. dec. 29. 05:44
 1/2 anonim ***** válasza:

örülj neki, kevesen vannak ezzel így

nem jelent semmit az álom

2021. dec. 29. 10:07
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Pont tegnap volt hasonló, de nem álom.

Néztem a férjemet ahogy tömi magába a szaloncukrot, a nagy hasát, a mára már igen húsos karját...közben néz rám, mond valami aranyosat, vicceset. S miközben nevettem azon amit mond, magamban arra gondoltam, bár külsőre mennyire nem az akit anno megismertem, de belülről még ugyanaz akit egy nevetése, aranyosabb megnyilvánulása miatt 20 évvel ezelőtt meg tudtam volna zabálni...Meghízott, őszülget, de még ugyanaz az imádnivaló férfi :)

2021. dec. 29. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!