Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 2 éve halt meg a szerelmem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 éve halt meg a szerelmem, és azóta szembesülök a mai világgal?

Figyelt kérdés

2 éve halt meg a szerelmem, azóta hiába próbálkoztam a párkapcsolattal, egyszerűen olyan dolgokkal szembesülök, amik elkeserítenek. Gondolok arra, hogy a másik féllel nem lehet mély és tartalmas beszélgetést kialakitani, az emberek akikkel utána találkoztam mintha rettegtek volna az érzelmi intimitástól, laza kapcsolat vagy szexkapcsolat a "divat", és hihetetlen mennyiségű aljas játszma. Egyiküket sem hasonlítom az elhúnyt szerelmemhez, hiszen mindenki másmilyen, viszont nagyon feltűnőek azok a jelenségek amiket írtam. Volt aki tudta jól hogy mekkora veszteség ért, hogy komoly, őszinte ember vagyok, nem játszmázom, tisztán beszélek, erre hónapokig megjátszotta magát az illető hogy ő is ilyen, aztán nagyon csúnya modon adta tudtomra hogy lényegében hazudott és átvert. Vagy az van, hogy alább kell adnom az "igényeimből", (amit nem akarok mert nekem van egy értékrendem amit vázoltam fentebb) vagy ennyire lehetetlen megtalálni manapság a megfelelő párt, akinek azonos az értékrendje az enyémmel? Vagy marad az, hogy egyedül fogok maradni, társ nélkül?

N40

2021. szept. 25. 17:01
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
48%

Azt hiszem itt teljesen lényegtelenek az előzmények. Ha nincs szerteágazó kapcsolati hálód, baráti társaságaid, akiken keresztül ismerkedhetsz, akkor marad az orosz rulett.

Ennyi idősen pedig már csak azok vannak egyedül, akik nem tudnak elköteleződni, vagy olyan unalmasak és rondák, hogy senkinek sem kelletek.

2021. szept. 25. 17:21
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez a mai magyar valóság.

Sajnálom,hogy elvesztetted őt,és nem is azt mondom,hogy maradj egyedül,de ha Te magad is úgy látod,nem egyezik velük az értékrended,akkor ne gyere össze olyannal,mert az még rosszabb lesz,mint az egyedüllét.

Próbáld meg először inkább magadat rendbe tenni lelkileg,mivel azért látszik,hogy ha készen is állnál új kapcsolatra,sajnos a volt szerelmed halála is élénken él még benned.

2021. szept. 25. 17:22
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Az igényeid ne add lejjebb, hatalmas hiba lenne! Tapasztalat.

Egyedül is jobb.

2021. szept. 25. 17:24
 4/26 A kérdező kommentje:
Eddig is vagyis mindig is "orosz rulett" volt a társkereses, de mostanában mintha mindenki ugyanolyan lenne. Számitó, játszmázós, kétszinű, az érzelmi intimitástól rettegő. Tényleg mintha mindenki ugyanolyan lenne. Persze gondolom akadnak valahol nem ilyenek is, csak lehet ők is úgy érzik magukat ezek miatt, mint én.
2021. szept. 25. 17:24
 5/26 A kérdező kommentje:
2-es én ahogy írtam SENKIT nem hasonlítok hozzá, és nyitott voltam az új kapcsolatra! Semmiben nem befolyásolt engem az, hogy elvesztettem azt akit szerettem. Erre szembesültem azokkal amiket leírtam.
2021. szept. 25. 17:26
 6/26 A kérdező kommentje:
Nagyon tévedsz és sztereotíp vagy. M9ndjuk igaz ezt kihagytam a felsorolásból, hogy előitéletesek is az emberek. A nagy többség.
2021. szept. 25. 17:29
 7/26 anonim ***** válasza:
91%

Én írtam az első kommentet írtam, ami a pontozás alapján eléggé félrement.

Úgy kell értelmezni, hogy egyedül és kilátástalanul, pusztán az online ismerkedési lehetőségekre utalva nagyon nehéz ismerkedni, függetlenül attól, hogy hány éves vagy és mi történt veled.

Az erőltetett társkeresés mindig teljesen más, mint egy baráti társaság által véletlenül összeismerkedni valakivel.

2021. szept. 25. 17:34
 8/26 A kérdező kommentje:
Nem neten ismerkedem, hanem ahogy mondod, pl baráti társaság, (pl bekerül egy új ember) de ugyanaz a helyzet.
2021. szept. 25. 17:36
 9/26 anonim ***** válasza:
32%

Akkor nem tudom mit lehetne még ajánlani.

Pedig már elég sokan vagyunk ezen a bolygón. Egyre többen.

2021. szept. 25. 17:39
 10/26 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz, csak nekem az az elkeserítő, hogy az emberek többsége arra megy, hogy a másik ember csak egy tárgy, és azt nézik hol a "haszon" benne? Elszomorító.
2021. szept. 25. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!