Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 2 éve halt meg a szerelmem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 éve halt meg a szerelmem, és azóta szembesülök a mai világgal?

Figyelt kérdés

2 éve halt meg a szerelmem, azóta hiába próbálkoztam a párkapcsolattal, egyszerűen olyan dolgokkal szembesülök, amik elkeserítenek. Gondolok arra, hogy a másik féllel nem lehet mély és tartalmas beszélgetést kialakitani, az emberek akikkel utána találkoztam mintha rettegtek volna az érzelmi intimitástól, laza kapcsolat vagy szexkapcsolat a "divat", és hihetetlen mennyiségű aljas játszma. Egyiküket sem hasonlítom az elhúnyt szerelmemhez, hiszen mindenki másmilyen, viszont nagyon feltűnőek azok a jelenségek amiket írtam. Volt aki tudta jól hogy mekkora veszteség ért, hogy komoly, őszinte ember vagyok, nem játszmázom, tisztán beszélek, erre hónapokig megjátszotta magát az illető hogy ő is ilyen, aztán nagyon csúnya modon adta tudtomra hogy lényegében hazudott és átvert. Vagy az van, hogy alább kell adnom az "igényeimből", (amit nem akarok mert nekem van egy értékrendem amit vázoltam fentebb) vagy ennyire lehetetlen megtalálni manapság a megfelelő párt, akinek azonos az értékrendje az enyémmel? Vagy marad az, hogy egyedül fogok maradni, társ nélkül?

N40

2021. szept. 25. 17:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem egyszerű lélek benyomását kelted. Van olyan típusú nő, akivel nem lehet azt megtenni, amit te folyamatosan tapasztalsz.

Nem azért nem lehet, mert meg van tiltva. Egyszerűen saját magát járatja le az illető a méltatlan viselkedéssel.

Aki nem képes mély és tartalmas beszélgetésekre, az eleve meg sem próbál vele kapcsolatba lépni, mert hatalmas falat, nagy kihívás, félelmetes, tétje van...stb

Neked valószínűleg nincs akkora tekintélyed, hogy ne jusson eszükbe ezeknek az embereknek bepróbálkozni, mert ha azt látnák, hogy nálad magasan van a színvonal, akkor amximum távolról csodálnának.

2021. szept. 25. 18:01
 12/26 A kérdező kommentje:
12-es ezt nem igazán értem! Most az a gobd hogy őszinte vagyok, korrekt, nem játszmázom, és ezért nincs "tekintélyem" mert nem vagyok egy akaratos zsarnok házisárkány?
2021. szept. 25. 18:04
 13/26 anonim ***** válasza:
36%
Dehogy is. Tippelgetek, találgatok, ahogy mindenki más is, mivel nem ismerlek. Visszaemlékeztem arra a nőre, akinek soha semmilyen problémája nem volt a férfiakkal, és összehasonlítottam azokkal, akiknek csak problémájuk volt velük. Arra jutottam, amit leírtam.
2021. szept. 25. 18:07
 14/26 A kérdező kommentje:
Én azt tudom magamról, hogy korrekt vagyok, egyenesen beszélek, és toleráns is vagyok. Ez utóbbival eltek vissza a legtöbben.
2021. szept. 25. 18:23
 15/26 A kérdező kommentje:
Amit pedig egységesen mondtak, hogy jó ember vagyok. Mégis átvertek. Szóval ha olyan lennek aki akaratos, ellenőrizgetős, mit tudom en milyen... de nem olyan vagyok.
2021. szept. 25. 18:24
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Engem nem igazán fogtál meg az írástudományoddal, de nem tudom, hogy itélkezzek-e ennyi alapján. Egyszerű teremtésnek tűnsz.
2021. szept. 25. 18:27
 17/26 A kérdező kommentje:
Mit értesz az alatt hogy egyszerű teremtés? Milyen az aki nem egyszerű teremtés?
2021. szept. 25. 18:29
 18/26 anonim ***** válasza:
Nézz körül, milyen oldal ez, kik irkálnak ide, mennyi látszik belőled, hányan ismernek, és vesd össze azzal, hogy mire vagy kíváncsi, mit kérsz az itteni néptől... Ne kelljen már megmagyarázni! Pont azért vagy az, mert még ezt is magyarázni kell, és mert egy anonim oldalon várod a személyre szabott életvezetési tanácsokat ismeretlen, szintén anonim emberektől.
2021. szept. 25. 18:39
 19/26 anonim ***** válasza:

Ja és sajnálom, nem bántani akarlak, csak ez a "kérdés" valójában hol tartalmazza a kérdést, amire válaszolnunk kéne? Egyáltalán kérdés ez?

Vagy inkább segélykiáltás? Vagy kiömlesztetted magadból csak úgy?

Számomra zavaros, hogy milyen problémát fog megoldani.

2021. szept. 25. 18:44
 20/26 A kérdező kommentje:
Nem személyre szabott életvezetési tanácsot kértem! A masik pedig az, hogy azért mert szerinted nem kellene beszélni arról hogy milyenek lettek az emberek, merre halad a világ, az nem jelenti azt, hogy ezt a szőnyeg alá kell söpörni, másrészt nem gondolom úgy, hogy egyedül én tapasztalnám azokat, amiket.
2021. szept. 25. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!