Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért vett vissza kettőt de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vett vissza kettőt de mégis miért foglalkozik egyszerre többet velem? (Hosszú)

Figyelt kérdés
Kb. másfél éve találkoztam egy nyári rendezvény alkalmával egy fiúval.Ott kiszúrt magának, mert minden nap jött oda hozzám, majd utána bejelölt Facebookon és elhívott talizni is. Éreztem, hogy igyekszik, fel akart hívni filmet nézni, el akart vinni cukrászdába, ebből a cukrászda jött össze, de a talikon kicsit félénk volt, mivel előtte nem volt még kapcsolata. A lényeg az, hogy en akkor meg nem voltan rá annyira nyitott, nemrég ért veget egy kapcsolatom. A szülővárosában egy csaj pedig konkrétan felszedte,és azóta vele van együtt. Mikor megkérdeztem, honnan érezte hogy szerelmes, azt mondta hogy ő ezt nem érezte, hanem eldöntötte (ilyen van?😅). Na és utána egy kis ideig eltávolodtunk, majd múlt télen nagyon közeli kapcsolat alakult ki köztünk, rengeteget beszéltünk, személyesebb témákról is. Amikor meglátogattam őt az autómmal, akkor a kocsiban kicsit közelebb kerültünk egymáshoz. Én nem mertem lépni, mert tudom, hogy foglalt, de ő közeledett felém, és az lett belőle hogy 2x szájrapusziztunk, majd utána mondta, hogy nagyon nehéz ellenállnia meg hogy ennek a csóknak 1 éve kellett volna megtörténnie még mielőtt csaja lett és hogy hozzám is vonzódik. Aztán egész nap flörtölgetett velem, de már nem mertem megcsókolni, mióta elsőre nem sikerült. Ő aztán is kereste a talikon az alkalmakat, úgy nézett rám és közeledett felem mintha meg akarna csókolni, nézegetett, méregetett bizonyos helyeken, megkérdezte hogy együtt lennék-e vele ha szétmennének. Elmondta hogy neki most kézreáll ez a kapcsolat, kényelmes benne, és nem akarja elhagyni a barátnőjét, és ha velem jönne össze, nem lenne legjobb barátja. Aztán eltelt 1 hónap, írt egy üzit hogy vegyünk vissza, elkezdte mérsékelni a beszélgetéseket telefonon, viszont a talikat szaporította, sőt volt olyan is hogy tali után akarta hogy menjünk együtt haza, de a barátnőjének nem mondta meg hogy velem van. Néha még mindig olyan szemekkel néz rám, mint aki csókot vár, gyakran megérint, de elmondása szerint mint nő nem gondol rám és barátként szeret. Akkor miért csokolt meg? Vagy egyáltalán mi lehet itt?

2022. febr. 1. 20:36
 1/8 A kérdező kommentje:
Sajnos vele hiába próbálom megbeszélni, azt mondja, nem tudja, mit miért tett
2022. febr. 1. 20:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Banat egy ferfi. Tenyleg nincs ennel jobb?
2022. febr. 1. 20:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék vele ezután járni, csak egyszerűen nem értem mit akarhat így
2022. febr. 1. 20:53
 4/8 Humor Herold ***** válasza:
90%

A kérdésedre nem igazán tudok válaszolni, de egy újabb élménnyel és tanulnivalókkal lettem gazdagabb.Az egyik hogy eldönthetem hogy szerelmes leszek.Ami sok szempontból nagyon praktikus.Most ebbe a hónapba még nagyon hideg lesz, most még nem szeretnék szerelmes lenni, majd utána inkább.

Én egyenesen irigylem az embered...nekem még sosem állt kézre egy kapcsolat sem.Sőt, fogalmam sincs milyen lehet az, de biztos nagyon jó.Meg hát persze, akkor jó egy párkapcsolat ha az ember kényelmes lehet benne.

Azt írtad hogy az első kavarásotok előtt nem volt dolga nővel...hát jól belehúzott utána,hogy lett nője és mellette még veled is kavart :D Kész Don Juan :)

2022. febr. 1. 21:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tetszel neki és akar téged, de nem annyira, hogy feladja a kényelmes kapcsolatát. Magában vívódik, hogy szakítson e, és veled jöjjön össze, vagy sem, de egyenlőre az utóbbira szavaz. Kedvel téged, a barátnőjét pedig nem tartja olyan nagyra, így találkozni és beszélni akar veled. De a barátnője valahonnan tudomást szerzett rólad, és begurult, így a srác nem sokat ír neked, hátha a csaj belenézne a telójába. De nem szeretné, hogy azt hidd, le vagy koptatva és találj mást, ezért egyre többet találkozik veled, amit a barátnője elöl titkol. Simán benne lenne egy megcsalásban, de úgy gondolja te nem, ezért próbál becsületesnek mutatkozni.

Szerintem kb ez lehet a helyzet. Úgy gondolom, nemsokára le fog teperni, egy "nem bírom tovább, kib*szottul kívánlak" mondattal. Kérdés, te belemész e. Ha igen, szerintem három lehetőség van: 1. elégedett lesz, hogy megkapott, és a továbbiakban nem keres. 2. Teljesen belédhabarodik és dobja a csajt (főleg akkor esélyes, ha szűz a csávó). 3. Szeretne többször is megkapni, de a kényelmes kapcsolatát ezért sem adná fel, így egy barátság extrákkal/szerető viszonyt kínál fel.

Ezek persze csak az én feltételezéseim. Amúgy nem tűnik nagyon szimpinek a srác, persze nem ismerem. Remélem tudtam segíteni, ha van valami fejlemény, mindenképpen írd meg :)

2022. febr. 1. 21:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Lényeg, amit ő is elmondott neked: kényelemből van a barátnőjével, rád pedig nem nőként tekint. Ami egyébként már magában kikövetkeztethető abból, hogy hagyta magát felszedni a másik lánnyal, mikor még elvileg nálad próbálkozott. Megúsztál egy selejt lényt, majd a lány aki felszedte felnevelgeti, meg foglalkozhat a hülyeségével :)
2022. febr. 1. 21:05
 7/8 anonim ***** válasza:

A ha nem -et kihagytam.

Szerintem akkor két lehetőség lesz: Vagy továbbra is teperni fog érted, talán a csajjal is szakít, ha látja, hogy máshogy nem kaphat meg, vagy szépen lassan minimalizálódik, majd megszűnik a kontakt.

2022. febr. 1. 21:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Lényegében nem tudja mit akar és azért viselkedik így. Egyikőtök sem kell neki igazán, de egyedül se akar lenni, plusz legyezi hiúságát, hogy két nő is oda van érte.
2022. febr. 1. 21:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!