Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vett vissza kettőt de mégis miért foglalkozik egyszerre többet velem? (Hosszú)
A kérdésedre nem igazán tudok válaszolni, de egy újabb élménnyel és tanulnivalókkal lettem gazdagabb.Az egyik hogy eldönthetem hogy szerelmes leszek.Ami sok szempontból nagyon praktikus.Most ebbe a hónapba még nagyon hideg lesz, most még nem szeretnék szerelmes lenni, majd utána inkább.
Én egyenesen irigylem az embered...nekem még sosem állt kézre egy kapcsolat sem.Sőt, fogalmam sincs milyen lehet az, de biztos nagyon jó.Meg hát persze, akkor jó egy párkapcsolat ha az ember kényelmes lehet benne.
Azt írtad hogy az első kavarásotok előtt nem volt dolga nővel...hát jól belehúzott utána,hogy lett nője és mellette még veled is kavart :D Kész Don Juan :)
Szerintem tetszel neki és akar téged, de nem annyira, hogy feladja a kényelmes kapcsolatát. Magában vívódik, hogy szakítson e, és veled jöjjön össze, vagy sem, de egyenlőre az utóbbira szavaz. Kedvel téged, a barátnőjét pedig nem tartja olyan nagyra, így találkozni és beszélni akar veled. De a barátnője valahonnan tudomást szerzett rólad, és begurult, így a srác nem sokat ír neked, hátha a csaj belenézne a telójába. De nem szeretné, hogy azt hidd, le vagy koptatva és találj mást, ezért egyre többet találkozik veled, amit a barátnője elöl titkol. Simán benne lenne egy megcsalásban, de úgy gondolja te nem, ezért próbál becsületesnek mutatkozni.
Szerintem kb ez lehet a helyzet. Úgy gondolom, nemsokára le fog teperni, egy "nem bírom tovább, kib*szottul kívánlak" mondattal. Kérdés, te belemész e. Ha igen, szerintem három lehetőség van: 1. elégedett lesz, hogy megkapott, és a továbbiakban nem keres. 2. Teljesen belédhabarodik és dobja a csajt (főleg akkor esélyes, ha szűz a csávó). 3. Szeretne többször is megkapni, de a kényelmes kapcsolatát ezért sem adná fel, így egy barátság extrákkal/szerető viszonyt kínál fel.
Ezek persze csak az én feltételezéseim. Amúgy nem tűnik nagyon szimpinek a srác, persze nem ismerem. Remélem tudtam segíteni, ha van valami fejlemény, mindenképpen írd meg :)
A ha nem -et kihagytam.
Szerintem akkor két lehetőség lesz: Vagy továbbra is teperni fog érted, talán a csajjal is szakít, ha látja, hogy máshogy nem kaphat meg, vagy szépen lassan minimalizálódik, majd megszűnik a kontakt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!