Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha ilyen helyzetbe kerültem?
Van egy férfi barátom, akinek van egy barátnője, látszólag hosszú távra tervez vele. Nekem idő közben nagyon megtetszett ez a férfi, de viszafogtam magam, úgy tűnik mégis rájött hogy bejön nekem, mert sokszor flörtöl és kezdeményez csókot. Nálam a csók megcsalásnak számítana, szerintem a nőjénél ssem lenne másképp.
Az eszemmel tudom, hogy nem szeretnék ilyen férfival lenni, aki akár velem is eljátszaná ezt ha én lennék a barátnője, és megkérdőjelezem az igaz szerelmet a jelenlegi párja iránt, mivel velem is kavarni akart mellette. Érdemes lenne amúgy felnyomni a párjánál? Kicsot zavar hogy a szexuális részemet ki akarja használni, az igényeit kielégítené rajtam, de felvállalni nem merne úgy hogy elhagyja értem a párját.
"Érdemes lenne amúgy felnyomni a párjánál?"
Nem, mert a párjának a feladata rájönni. Ez az ő tanulási, tapasztalási útja, nem a tiéd.
Egyébként meg nem tudhatod. Nyilván az lenne a korrekt, hogy elhagyja a barátnőjét, és csak utána ismerkedik és csókolózik mással, de lehet, hogy nem olyan erős a szerelem, kémia. Ha találna valakit, akivel igazán passzolna, őt szerintem nem csalná meg.
Az ilyen nem barát.
Úgy buktasd le, hogy teljesen egyértelmű legyen a helyzet. Még így is esélyes, hogy a csaj téged utal meg, a pasival meg együttmarad.
🤦 aaaannyi mindent tudnék most ide írni, de nincs kedvem újra bepötyögni.
Szedd már össze magad és viselkedj felnőtt módjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!