Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég " érdekes " és sajnos kilátástalan helyzetbe kerültem.A nőktől kérdezném,hogy szerintük,hogy mit tegyek?
Bő két éve udvarolgatok egy nőnek!Először amikor rá írtam,azt hittem,hogy válaszolni sem fog,de válaszolt!!!Majd kezdődött az írogatás,telefonos beszélgetések,és azt vettem észre,hogy nagyon kíváncsi rám,és volt egy érzésem is,hogy bejövök neki!!!2-3 hónap után szóba hoztam,hogy szeretnék vele találkozni,és személyesen is megismerni!Erre ő azt felelte,hogy nem tudja,hogy mikor tudnánk össze hozni,meg nagy a távolság stb!( a távolság 50 km,igaz ,hogy nem Magyar,de nekem nem okozott volna gondot a határ,és a távolság sem!!!Amit a tudtára adtam!)Rengeteg próbálkozásom volt,de ő mindíg hárított,majd ő hozta szóba ,hogy jó lenne találkoznunk,ami persze akkor soha nem történt meg,mert kifogás volt bőven!!Tavaly Augusztusban egyszer hívott,és egyenesen rá kérdezett,hogy nem e lenne kedvem találkozni végre,majd szóba hozott egy közös nyaralást is,amit már rég tervezgettünk!!!Mind a kettő megtörtént,sőt azóta is találkozgatunk,de ő kijelentette,hogy továbbra is csal barátként tekint rám,de ő érzi,hogy én többet akarok!( de ezt el is mondtam neki)Majd az utolsó telefonos beszélgetésünk alkalmával,bejelentette,hogy elhívták randira,sokat gondolkozott rajta,de a barátnője azt tanácsolta,hogy menjen el,és ő el szeretne menni,és el is ment!!!Én akkor rákérdeztem dolgokra,amiket ő mindíg tagadott,de most beismerte,hogy végig igazam volt,és megérdemli a szemrehányást,kérdőre vonást,és nagyon jól tudja,hogy nagyon sokmindennel tartozik!Most már két hete jár randizni!!!Próbálok túl lépni,el felejteni,de nem megy!!!!!!!Az eszem azt súgja,hogy ez halott ügy,de a szívem,hogy harcoljak,mert ő az életem értelme!Nektek,mint tapasztalt nőknek mi a véleményetek????
Magamról annyit,hogy figyelmes,segítőkész vagyok,183 magas,105 kiló,nem kigyúrt alkat,és kb közepes "rosszfiú"
Szerintetek,hogy tudnám megváltoztatni ,vagy inkább felébreszteni az érzéseit???
"két éve udvarolgatok egy nőnek"
Ne. Pár hónapnál tovább eredménytelenül udvarolgatni tök fölösleges. Csak magadat égeted. És ezt nőként mondom.
Hagyd abba ezt a röhejes simpkedést és ne vesztegesd tovább az idődet. Úgysem lesz belőle semmi.
Mit jelent a rosszfiu?
Béla sosem àrulta el nekem ő miért rosszfiu..nem nőzik nem gengszter stb.akkor mitől rosszfiu?
Ba zmeg...haver.
ha 2 héten belül nincsen konkrét tali akkor törlöm és tiltom a nőt.
te meg 2 éve vacakolsz és még meg sem dugtad?.....ébresztő palimadár!
Tapasztalatom alapján ha netes ismerkedésnél két héten belül nem megoldható a találka, avagy nincs kijelölve konkrét időpont, akkor csak az időd vesztegeted. Ennek ellenére erőltetted, határozott elutasítást kaptál, mással randizik, mégis futsz utána. Ezzel tudod mit érsz el? Tuningolod az egójat, így könnyebben fog párt találni, te pedig mindig b opció maradsz.
Engedd el, ha egy nő akar tőled valamit, nem így viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!