Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek?! Életfuggo
Na jo kedves holgyeim es uraim. Eloszor is en vagyok a bizonyos "baratno".
Masodszor. Amit a kedves parom leirt az enyhen szolva edes tulzas. Azt nem emlitette h nem mindig en kezdtem a veszekedeseket, hogy lekiekben folyton terrorizalt es megalazott, azt hogy mivel senkije(!!!) sincs en karoltam fel 21 es 1/2 evesen mert 6 eve nem mozdul ki otthonrol. Az utcara nem mer ki menni, csak egesz nap ul az omladozo hazuk szobajaban(mielott jottem meg a rendonyt se huzta fel az ajtot zar(j)ta es szekrennyel torlaszolta el), en kezdtem el kihuzni a xarbol. Torodtem vele szeretgettem, dolgokkal halmoztam el, sutottem neki, ha remalma volt hozza bujtam, hogy megnyugtassam. Igaz h nemileg ertekelte, de tudjatok ezt mind h viszonozta? Allandoan a lelkembe taposott, szidott engem es az edesanyamat is. Amit persze nem turtem el, ezert megutottem, mire a vissza valasz az volt h beleoklozott a labamba amibol verekedesek lettek en fojtogattam o pofozott stb. Igen tenyleg tele voltam hematomakkal amik hamar elmultak, az is igaz h szetkarmoltam, de amiket csinal az turhetetlen! Anyam igy se csipi tulsagosan(sot mostmar semennyire) hiaba probaltam a jo tulajdonsagait felhozni rola anyamnak ugy eleg nehez ha a faxarol kuldozget kepet. Ki van akadva h en a volt "szeretommel" beszelek(raadasul semmi olyanrol!!!), amikor o chatrouletten mutogatja a micsodajat es mindenfele facebookos csajnak elkuldozgeti. Akkor kerdem en melyik is a rosszabb?
Egyszer azert vesztunk ossze h en majdnem lefekudtem egy sraccal AZELOTT h vele osszejottem volna. Szerintetek ez normalis? Az osszes fiu ismerosom letoroltem facebookrol es kb cs a sulis tarsaim hagytam meg h veletlenul se hihesse azt h en megcsalom. Raadasul eszem agaban sem lenne mert imadom ezt az idiotat! Tul kicsi a szerszama es emiatt nem tud elmenni. Emiatt persze engem hibaztat h en tul tag vagyok(csak egy normal meretu 16,5es kb 4,5os meretekkel rendelkezo exbaratommal voltam(marmint aki elm "kitagitott")az o 14,5es lapos es vekony faxahoz kepest). Folyton azt mondja h tag vagyok, pedig itt gyakorin is azt irjak h nincs olyan h tag pi.na es vele van a baj.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Termeszetesen ezert mind engem hibaztat es folyton azzal jon h hmmm de jo lenne egy friss szuz 12eves pu.nci es h en cs egy szetbaxott qrva vagyok. Ezek utan csodalkozik h neki esek?!
Egyszer osszevesztunk es elkezdett o(!) fojtogatni es adott egy pofont, amitol kaptam egy hiperventillacios rohamot es rovid, ideiglenes tudatvesztest. Utana azt mondta folyton csak azt kerdezgettem hol vagyok es megallas nelkul sirva orditottam.
Lassan egy hete megint osszevesztunk vmi xarsagon es kizart a szobajabol. Odaalltam az ajtofelfaja melle es mondtam h engedjen be. Erre azt hazudja az anyjaeknak h en feszegetem az ajtajat. Mondta h takar.odjak onnan. Erre mondtam h nem es h engedjen be. Erre lelokott a foldre es a labamnal fogva vonszolt vegig a padlon en meg kenyszerembe az ott levo szekrenybe kapaszkodtam h ne tudjon tovabb huzni ami hatasara tiszta folt es horzsolas lettem. Mikor felalltam pedig elkezdte erobol taposni a labujjaim. Csak azt vettem eszre h folyik a nagylabujjambol a ver. Nem tudtam h a szekreny sertette e fel vagy o taposta addig de a ver lattan kb 20mpre elajultam es a foldre terultem. Az eszmeletem visszatert, de nem birtam felkelni a padlorol. Az anyjaek mentot hivtak emiatt. Az ertekeim rendben voltak a mentosok szerint, de mindenem zsibbadt a beszed nehezen ment egy jo par oraig. Vettek latleletet a foltjaimrol es a rohamom kb le is xartak. En mondtam h nem teszek feljelentest ellene. A mentos csaj azt mondta ha anyam elvisz akkor o se tesz hivatalbol. Elvitt. Aztan anyam ismerose mint mar o is irta elkedzte fenyegetni h idejon es megveri. En ilyen ijedtnek meg nem lattam mint akkor ejjel(en persze otthon voltam vidiztunk uh meg se vedhettem volna).
Mondtam neki h masnap visszamegyek. Anyam azt a feltetelt szabta ki h ne menjek haza ameddig nem szakitok vele vegleg. Mondtam h oke leadtam a lakaskulcsom eljottem hozza de anyam orrara kotottem h mivel en elfogadtam a felteteleit hagyjon minket beken. Erre valamelyik nap a parom(aki bezselt anyammal) es a nagyapam is mondja h ot fel fogja anyam jelenteni ha nem megyek haza a heten. Mondom anyamnak h ez zsarolas es igazsagtalan foleg ugy h en betartottam a megallapodasunk rameso reszet. De cs azt szajkozza h ezt meg atgonodlja mert nem akarja h a parom halalra verjen. Hiaba mondtam neki h a mentos eset utan mindketten magunkba szalltunk es egy rossz szo nem hagyja el a szankat le se xarja. Emiatt persze a parom engem hibaztat, sot mindenert!!! Tudom h en sem vagyok artatlan de konyorgom az eremnek ket oldala van...!
Es igen beszelek a volt szeretommel, mert kb csak o maradt nekem mint barat(a korabbiakban csalodtam) es csak azt meseltem neki h mit tett velem a srac. Azert is engem okol ha megoli magat az en hibam lesz. Es akkor csodalkozik h nekem miert megy el az eletkedvem a pic.saba. Mondtam neki inkabb en halok meg elobb minthogy ongyi legyen a szemem lattara. Es persze ez is es minden mas is az en hibam...
Raadasul az sem igaz h miattam volt elso izben dolga a zsarukkal
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
Őszintèn remèlem egy troll vagy 2 db profillal.
Anennyiben nem, tènyleg hagyjátok egymás :/
0. Az öngyilkosság NEM megoldás. Amíg élsz, tudsz változtatni. Változtass!
1. Kezdjétek azzal, hogy azonnal, végérvényesen és teljesen szakítotok. Ne álljatok bosszút, ne uszítsatok másokat, ne követeljetek semmit, csak hagyjátok egymást és egymás családját békén. Ez a kapcsolat nem hoz mást, csak kárt és szenvedést.
2. Keressetek segítséget!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!