Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlag 56 éves nőtől, nagy elvárás lenne, ha azt mondanám, hogy úgy kell kinéznie, mint az ennyi idős Elizabeth Hurley-nek?
Most vissza lehetne kérdezni, hogy akkor az átlag 56 éves pasinak hasonlóan kell tartania magát, mint az ennyi idős Brad Pitt-nek? Nem tudom, hogy kinek mi a mérce.
Nálam lehet a mérce Pitt, mert kamaszkoromtól fogva hatással volt rám, így igen, én 56 éves koromban szeretném magam hasonlóan tartani, mint ő, mivel Pitt az egyik példaképem. Nekem fontos, hogy fiatalos maradjak! Fontos persze más is, pl. jó karrier, de az nem tartozik ehhez a kérdéshez.
Ezzel a mentalitással tehát azt hiszem jogosam várhatnám el, hogy később egy olyan 50-es nő legyen majd mellettem, mint amilyen amilyen most Elizabeth.
A kérdés csak az, hogy van-e jogom ezt elvárni az átlag 56 évestől, vagy csak a gazdag nők néznek ki ilyen jól ebben a korban?
73, én a szitutól függ, melyiket, mikor kinek érzem, hogy igaza van. Szoktam savazni a pasikat is.
74, azt hiszel, amit akarsz. Hülye a logikád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!