Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy átlag 56 éves nőtől, nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlag 56 éves nőtől, nagy elvárás lenne, ha azt mondanám, hogy úgy kell kinéznie, mint az ennyi idős Elizabeth Hurley-nek?

Figyelt kérdés

Most vissza lehetne kérdezni, hogy akkor az átlag 56 éves pasinak hasonlóan kell tartania magát, mint az ennyi idős Brad Pitt-nek? Nem tudom, hogy kinek mi a mérce.

Nálam lehet a mérce Pitt, mert kamaszkoromtól fogva hatással volt rám, így igen, én 56 éves koromban szeretném magam hasonlóan tartani, mint ő, mivel Pitt az egyik példaképem. Nekem fontos, hogy fiatalos maradjak! Fontos persze más is, pl. jó karrier, de az nem tartozik ehhez a kérdéshez.

Ezzel a mentalitással tehát azt hiszem jogosam várhatnám el, hogy később egy olyan 50-es nő legyen majd mellettem, mint amilyen amilyen most Elizabeth.

A kérdés csak az, hogy van-e jogom ezt elvárni az átlag 56 évestől, vagy csak a gazdag nők néznek ki ilyen jól ebben a korban?

2022. márc. 8. 07:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 A kérdező kommentje:

Én nem azt mondtam, hogy egy nő ugyanolyan legyen, mint Liz. Arra akartam utalni, hogy fiatalos ápolt arcot, jó alakot várok el egy 56 éves nőtől. Tehát nem Liz hasonmást akarok.

A Pitt-el való összehasonlítást is ilyen alapon mondtam. Ő 50-es pasi, de a korához képest fiatalos, jól néz ki. Mivel nekem is alapvetően jó génjeim vannak, ezért - ha csak nem hagyom el magam - esélyes, hogy hasonló stílusú leszek, mint ő. Az is jól állt nekem, amikor Pitthez hasonlóan valamivel hosszabb, szőkére satírozott hajam volt.

A plasztika meg olyan dolog, hogy plasztikáztatni csak azt lehet, aki legalább valamennyire jól néz ki. Bruce Willis lányának pl. dollármilliók állnak a rendelkezésére, mégsem lehet belőle jó csajt csinálni!

2022. márc. 8. 09:15
 12/79 anonim ***** válasza:
100%
Inkább várd ki, hogy te hogy fogsz kinézni ebben a korban.
2022. márc. 8. 09:18
 13/79 A kérdező kommentje:

Amúgy nemrég vettem észre, hogy Március 8 van. Rosszul időzítettem ezt a kérdést. Elnézést, ha valakit megbántottam vele.

Boldog nőnapot kívánok.

2022. márc. 8. 09:19
 14/79 anonim ***** válasza:
100%
Kapd be tövig.
2022. márc. 8. 09:25
 15/79 anonim ***** válasza:
93%

Már leírták többször is. Átlag magyar nőnek nincs ideje a gyerekvállalás után heti 3-4x edzeni járni és millió dolgot magára kenni. Ezek nélkül pedig nem fog senki sem igazán fiatalos maradni - extrém ritka az, aki genetikailag annyira szerencsés hogy ennyire jól tudja tartani magát befeketetett energia nélkül. Ugyanez igaz a férfiakra is.

Aki fiatalos tud maradni 50 évesen, az valószínűleg nem doglozta magát agyon, szökőévente 1x áll a konyhában és a gyerekeket is mindig volt kinek lepasszolnia, hogy tudjon edzeni és szépítkezni. Átlag magyar nőnek nincsenek ilyen lehetőségei.

Kíváncsi lennék, hogy te 2-3 gyerek mellett hogy fogsz kinézni 50 körül! :)

2022. márc. 8. 09:32
 16/79 anonim ***** válasza:
71%

Én eléggé figyelek magamra és elég jól keresek már most is ahhoz, hogy ne érezzem lehetetlennek ezt idős koromra, de ha csak egy brad pittet kapok cserébe, akkor az nem jó üzlet. 😂 Az az ember ronda, sajnálom. Lehet, hogy fiatalabb a koránál, de promiszkuis és ocsmány is szegény, szóval duplán off.

Mondjuk imádom, mikor azok az emberek vonyítanak ilyen nők után, akik habzó nyállal beszélnek le ezzel párhuzamosan a plasztikai sebészetről. Jaj édeseim, ugye ti sem gondoljátok, hogy van az a bőrápolási rutin, edzés és étkezés, ami önmagában elég erre? Ugye nem?

2022. márc. 8. 09:32
 17/79 anonim ***** válasza:
100%
De ezt anyucikádnak tervezed mondani, vagy random odaállsz egy nő elé, hogy mit álmodott meg a fütyikéd?
2022. márc. 8. 09:34
 18/79 anonim ***** válasza:
51%
Nem, dehogy. De akkor mondj le arról, hogy gyereked lesz.
2022. márc. 8. 09:44
 19/79 anonim ***** válasza:
100%
Nem elvárni kell, hanem olyant találnod, aki megfelel neked és te is neki.
2022. márc. 8. 09:47
 20/79 anonim ***** válasza:
100%

#11:

Nagyon nehéz a felfogásod.

Ha egy nő 20 évesen nem volt szép arcú, jó alakú, hosszú lábú alkat, az bizony 56 évesen se lesz az. Egy 160 centis nő soha az életben nem néz ki így, mert egyszerűen más a testfelépítese.

Neked meg hiába marad fiatalos a bőröd, ha arcra és alakra rohadtul nem vagy Brad Pitt. Ezen az se változtat, ha szőkíted a hajad.

Ne áltasd magad: Hollywoodban a férfiak is egy vagyont költenek szépségápolásra és plasztikáztatnak. Soha a büdös életben nem fogsz úgy kinézni 56 évesen.

2022. márc. 8. 10:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!