Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy átlag 56 éves nőtől, nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlag 56 éves nőtől, nagy elvárás lenne, ha azt mondanám, hogy úgy kell kinéznie, mint az ennyi idős Elizabeth Hurley-nek?

Figyelt kérdés

Most vissza lehetne kérdezni, hogy akkor az átlag 56 éves pasinak hasonlóan kell tartania magát, mint az ennyi idős Brad Pitt-nek? Nem tudom, hogy kinek mi a mérce.

Nálam lehet a mérce Pitt, mert kamaszkoromtól fogva hatással volt rám, így igen, én 56 éves koromban szeretném magam hasonlóan tartani, mint ő, mivel Pitt az egyik példaképem. Nekem fontos, hogy fiatalos maradjak! Fontos persze más is, pl. jó karrier, de az nem tartozik ehhez a kérdéshez.

Ezzel a mentalitással tehát azt hiszem jogosam várhatnám el, hogy később egy olyan 50-es nő legyen majd mellettem, mint amilyen amilyen most Elizabeth.

A kérdés csak az, hogy van-e jogom ezt elvárni az átlag 56 évestől, vagy csak a gazdag nők néznek ki ilyen jól ebben a korban?

2022. márc. 8. 07:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:
100%
Elég alacsony lehet nálad a színvonal.
2022. márc. 8. 10:58
 32/79 anonim ***** válasza:
93%

Persze hogy. Sőt! Plusz az összevetés is aggályos. Egy nőnek szülés után duplán oda kell figyelnie magára.

Megy itt a maszlag a férfiak felé lévő elvárásokról , de az az igazság, hogy náluk már az is ritkaság számba megy, aki nincsen elhízva ötvenesen. És akkor neki szülni nem kellett, csak kevesebbet vedelni, meg zabálni. Arról nem is beszélve, amilyen misztériumjátékot lenyomnak a “sármos, őszülő férfiakról”. Általában nem azok, akik így öregednének meg, persze. :DD

2022. márc. 8. 11:02
 33/79 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem korban közelebb vagyok Liz nénihez, mint ti.

Az az őszinte véleményem, hogy 56 évesen 56 évesnek fogok kinézni, és az az egyetlen célom, hogy fitt nagyi legyek, hogy tudjak játszani az unokákkal. Nem fogok vagyonokat költeni, hogy 30 évesnek nézzek ki, mert egyáltalán nem érdekel, hogy mit gondol rólam az utcán a Random Jóska. Ha meleg van, akkor felveszem a rövidnadrágot, és nem érdekel, hogy a térdem nem olyan, mint 20 évesen, vagy hogy van narancsbőröm. Melegem van, az érdekel. Senki véleménye nem érdekel.

Az meg, hogy ki akar magának ilyen nőt, számotokra elképzelhetetlen mértékben hidegen hagy. Az ilyen pasi nekem nem felel meg. Kerüljön el szép messzire, és forduljon is el, ha meglát!

2022. márc. 8. 11:03
 34/79 anonim ***** válasza:
0%
Igen, de nem mindegyik nő szül. Meg olyan is van, aki sosem szült, és mégsem figyel oda magára, mert nem érdekli. A sármos, őszülő pasik viszont nagyon-nagyon bejönnek.
2022. márc. 8. 11:05
 35/79 anonim ***** válasza:
83%
Csak aztán ne legyél nekik te is túl öreg egyszer.
2022. márc. 8. 11:06
 36/79 anonim ***** válasza:
0%
Bízd ide, nekem fontos lesz a külsőm, kortól függetlenül mindig.
2022. márc. 8. 11:09
 37/79 anonim ***** válasza:
86%
Nekem is az jutott eszembe, hogy nekik feltehetően nem felelnél meg. Ők az én korosztályomat szokták ostromolni aggályok nélkül… Nem a tiédet vélhetőleg. :D
2022. márc. 8. 11:09
 38/79 anonim ***** válasza:
0%
Hehehe, elárulom, nem látszom annyi idősnek, amennyi vagyok, ezen kívül mindenkinek más az ideálja, vélhetőleg.
2022. márc. 8. 11:11
 39/79 anonim ***** válasza:
76%
Jaj, kérlek. :D Ez azoknak a dumája, akik nem akarják elfogadni az öregedést. 46 évesen is 46 évesnek nézel ki, maximum egy lelakott/jól tartott 46 évesnek. :DD
2022. márc. 8. 11:13
 40/79 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy egy Liz Hurley/Brad Pitt külső sem biztosíték a boldog életre. Egyiket agyoncsalta a partnere, ameddig együtt voltak, meg teherbe ejtett 2+ nőt, a másik pedig cirkuszian válik vagy 5-6 éve…
2022. márc. 8. 11:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!