Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szépek ezek a nők?
[link] #hl=hu&site=imghp&tbm=isch&sa=1&q=lollobrigida&oq=lollobri&gs_l=img.1.0.0j0i24l9.5451.7418.0.8699.8.8.0.0.0.0.396.1080.5j1j1j1.8.0...0.0...1c.1.12.img.TFh0kv_H5fo&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.45960087,d.bGE&fp=c0aa6a4ef1484c12&biw=1024&bih=653
szerintem régi szépségideálok sokkal nőiesebbek voltak,elizabeth meg a világ legszebb nője volt szerintem.
Na ja, de akkor meg a csávóideál valami ilyesmi volt
Amúgy nem volt az rossz világ. Kalapos vagy cilinderes urak, sétapálca, frakk, ilyen menő haj meg bajusz mint amilyen Hillnek is volt, esetleg hosszú szürke kabát, öltönyök, a nők nem dolgoztak hanem a gyerekeket nevelték, a fizetés elég volt mindenre (persze nem Magyarországon), kevesebb és szebb autók, jobb márkák és nem volt ennyi lidöl meg áldi.
Audrey Hepburn (L)
Na ő nagyon, mármint a fiatal kori énje. A másik kettő nem annyira. Valahogy az arcuk nem az esetem. Nem tudom miért, nem csúnyák de valami miatt nem tetszik a kisugárzásuk
Nőiesebbek voltak: erős rúzs, sok smink, több ékszer, szebb ruhák. És ez persze kombinálva a természetes és sugárzó szépséggel, kifejező vonásokkal.
A mai lányoknál már az is nagy szó ha fel tudnak öltözni normálisan, és nem nadrágban meg tornacipőben császkálnak. Najó ez talán nem igaz a modellekre meg színésznőkre, de azért korántsem érzek itt vmi divat-iránymutatást, mert akkor nem lenne ilyen sok borzalmasan öltözködő fiatal lány.
Am. a mai szépségideálokról meg se tudnám mondani pl., h kik azok! Tudok egy pár modellt, színésznőt felsorolni de egyik se kirívóan szép. Vmelyiknek szép az arca, vmelyiknek nagy a melle, de olyan igazi, az nincs.
21/F
Engem egyik sem hoz lázba. Nem jönnek be. Még a második esetleg, de nagyon nem az esetem egyik sem. Persze nem csúf egyiksem, ez nyilvánvaló, de Taylor egy korai Kiszel Tünde azzal a szemöldökkel, meg messze van szerintem a világ legjobb nőjétől. Hepburn azzal a megszeppent őzike tekintetével sem izgatott sosem.
Kate Beckinsale, Monica Bellucci, Jennyfer Lawrence ezerszer jobb nők ezeknél a kérdésben említetteknél szerintem.
Semmivel nem nőiesebbek, esetleg több volt köztük a nagyseggű nő, ami nem hátrány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!